Autoilijoiden puolestapuhuja lähtee kiertämään Suomea

Salon Perniöstä Keski-Suomeen ja sieltä vielä vähän tuntematonta reittiä ympäri Suomen roadtrip matkaava autoilijoiden puolestapuhuja Hanna Jaala yhdistää vaikuttamisen ja lomareissun.

Jaalan Fiat Punto tulee viemään hänet niin kotimaan lomakohteiden kuin paikallisten päättäjien äärelle. Tarkoituksena on lomailun ohessa tavata ihmisiä ja keskustella autoilun merkityksestä.

Vähäpätöinen aihe ei ole. Yksityisautoilu on liikkumismuodoista yleisin, noin 90 prosenttia kaikesta henkilöliikenteestä hoidetaan yksityisautoilun kautta. Kyseinen prosentti vaikuttaa töihin liikkumisen lisäksi myös matkailuun, ja sitä kautta todella laajasti kansantalouteemme ja yleensäkin elämään.

Mikä on yksityisautoilun merkitys? Onko se paha, josta tulee pyrkiä eroon? Onko autoilijoiden taloudellinen kuritus kohtuullista ja oikeudenmukaista? Mitä mieltä ovat paikallispoliitikot ja matkailualan yrittäjät? Näihin kysymyksiin Jaala tulee etsimään vastauksia matkallaan.

Matka alkaa Perniön ABC:ltä 19.6. klo 14. Jatkuu siitä Tammisaaren, Karjaan ja Lahden kautta Jyväskylään.

20.6. Hanna on klo 13.30 Vaajakosken ABC:llä, jossa hänen lisäksi on tavattavissa Stop autoilijoden kuritukselle -liikkeen edustaja Leevi Ruotsalainen.

Matka jatkuu Vaajakoskelta noin kello 14 kohti Kuopiota, josta matka jatkuu eteenpäin Siilinjärven Toivalan ST1:ltä 21.6. noin klo 14. Tällä pysähdyksellä tavattavissa myös Stop autoilijoiden kuritukselle -liikkeen Jarmo Tukiainen.

Tästä eteenpäin reitti ja aikataulut ovat auki. Olit sitten poliitikko, median edustaja, tai esimerkiksi matkailualan yrittäjä, olet tervetullut juttusille mille vain näistä tai tulevista pysähdyspaikoista.

Road trip on aikataulultaan ja reitiltään avoin, ja sitä voidaan tarvittaessa muokata tapaamisille sopivaksi. Reittisuunnitelma päivittyy Facebookin Stop autoilijoiden kuritukselle -ryhmään sitä mukaa kun se muodostuu.

Lue myös

Stop autoilijoiden kuritukselle! -kansanliikkeen kansalaisaloitteet etenevät eduskuntaan

STOP Autoilijoiden kuritukselle!- kansanliike ohjaa tankkaamaan halvimman tarjouksen mukaan!

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

 

1 KOMMENTTI

  1. […] Seuraamme tässä päivittyvässä artikkelissa Stop autoilijoiden kuritukselle -liikkeen aktiivin Hanna Jaalan kesäistä road trip reissua Fiat Puntolla ympäri Suomen! Reissu alkoi 19.6. Salon Perniöstä ja tänään 20.6. matkailijamme saavuttaa myyttisen savonmuan ja sen pääkaupungin Kuopion. Pyrimme päivittämään tähän artikkeliin Hannan facebook julkaisujen pohjalta jonkinlaista matkapäiväkirjaa, katsotaan pysymmekö mukana, sillä käänteitä tuntuu riittävän!Juttua reissusta on tehnyt jo useampi media, mutta ensimmäisen ennakkouutisen ilmoille päästi aina luotettava Autotoday: https://autotoday.fi/autoilijoiden-puolestapuhuja-lahtee-kiertamaan-suomea […]

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän