Ajoneuvon katsastusaika ja tekniset tiedot nyt ilmaiseksi

19.2.2018 10.05

          

Trafin julkiset ajoneuvotiedot -palvelu on uudistunut. Nyt hakupalvelusta saa ilmaiseksi muun muassa ajoneuvon tekniset tiedot ja seuraavan katsastusajankohdan pelkällä rekisteritunnuksella tai valmistenumerolla.

Julkiset ajoneuvotiedot -palvelusta saa rekisteritunnuksella tai valmistenumerolla haettua esimerkiksi ajoneuvon tekniset perustiedot, katsastustiedot, matkamittarilukemat, kulutus- ja päästötiedot sekä rengastiedot.

Rekisteritietojen sisältö vaihtelee tietojen julkisuudesta, ajoneuvolajista ja ajoneuvon rekisteröinnin ajankohdasta riippuen.

Omistaja- ja haltijatiedot sekä historiatiedot maksullisena

Palvelun maksullisesta osuudesta saa tiedot ajoneuvon omistajista ja haltijoista, sekä ajoneuvon historiasta, muun muassa omistus-, katsastus-, vakuutus-, ja rekisteritunnushistoriasta. Tietoihin voi sisältyä tietojenluovutusrajoituksia, jolloin Trafi ei voi luovuttaa ajoneuvon tietoihin liittyviä henkilötietoja.

Kysely maksaa 2 euroa.

Tutustu palveluun https://asiointi.trafi.fi/fi/web/asiointi/henkiloasiakkaat/tieliikenne/tarkista-ajoneuvon-rekister

1 KOMMENTTI

  1. Sanavalinta on huono :*: https://asiointi.trafi.fi/fi/web/asiointi/henkiloasiakkaat/tieliikenne/tarkista-ajoneuvon-rekister :*: Suomenkielen TARK*I*STA antaa asiakkaalle luvan ( ja oikeuden ) muuttaa ajoneuvon rekisteröityjä tietoja ! ! Nähtävästi en kuitenkaan pysty tekemään viranomaisen pitämään rekisteriin muutosta ja samalla rikosta virallisen rekisterin väärentämiseksi . MIKSI sitten edelleen luvataan mahdollisuus tark*I*stamiseen ? Olen kysynyt asiasta jo vuosia sitten ja edelleen samaa lojuu tarjolla ! ! Verbin merkityksen suhteen voitte soittaa 0505202349 . Keskustellaan ja selvitetään .

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän