Ajoneuvomatkailun uutuudet esillä Helsingissä

Matkailuautolla, -vaunulla tai retkeilyautolla matkustamisesta on omatoimimatkailun myötä tullut entistä suositumpaa.

Nyt ei enää körötellä autojonoissa vaan nautitaan matkustamisen vapaudesta vaikkapa talvella Lofooteilla surffausmatkalla perheen kanssa.

Helsingin Caravan-messuilla kerrotaan ajoneuvomatkailun mahdollisuuksista ja esitellään lähes 200 erilaisiin tarkoituksiin soveltuvaa matkailuajoneuvoa.

Caravan-messuilla esitellään uusia matkailuajoneuvoja seuraavilta merkeiltä: Adria, Bürstner, Carado, Concorde, Dethleffs, Fendt, Hobby, Hymer, Knaus, Morelo, Pössl, Rapido ja Weinsberg sekä uudet Suomessa esillä olevat merkit Niesmann + Bischoff ja Pilote.

Uusia matkailuajoneuvoja on messuilla entistä enemmän johtuen suuresta uutuuksien määrästä.

Messuilla esiteltäviä matkailuautoneuvouutuuksia ovat muun muassa 8,8 metriä pitkä, messujen kallein maantieristeilijä Concorde Centaurio 860LI, upea Morelo Palace Liner, täysin uusittu Adria Compact, uuden pohjaratkaisun Rapido V62, yksi kauneimmista puoli-integroiduista autoista Niesmann + Bishoff Smove 7.4 E, erikoismalli Bürstner Ixeo Time IT 716 J, pyöreillä ikkunoilla varustettu Pössl Trenta 30-vuotisjuhlamalli, Mercedes-Benzin alustalle rakennettu Hymer Tramp S 695, kuusimetrinen Weinsberg CaraTour 50 Years Limited Edition -malli ja Valion promoauto ”Oltervaaninakin” tunnettu Carado A461.

Matkailuvaunuissa uutuuksista mainittakoon uuden pohjaratkaisun Hobby 560 FC prestige sekä Fendt 650 SG Diamant.

Elämysmatkailija suuntaa Lofooteille perheen kanssa talvella surffaamaan

Elämysmatkailija, viljelijä ja Asenne surf -yrittäjä Ville Rinta tulee Caravan-messuille kertomaan tarinaansa siitä, miten hän lähtee perheen kanssa surffimatkalle Lofooteille Norjaan silloin kun hänelle sopii ja paikkaan, jossa on parhaat surffausmahdollisuudet.

Ajankohdaksi hän valitsee talven. Tarinaa voi tulla kuuntelemaan lauantaina 18.1. ja sunnuntaina 19.1. klo 13.45 Caravan-messujen Leirintäalueelle.

Helsingin Caravan-messut on tänä vuonna avoinna perjantaina 17.1. klo 10-19 sekä lauantaina ja sunnuntaina 18. – 19.1. klo 10-18.

www.caravanmessut.fi

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN ILMAINEN UUTISKIRJE //  

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here