Valtteri Bottas toistamiseen Tunturiin

Viime vuonna rallidebyyttinsä tehnyt F1-kujettaja Valtteri Bottas lähtee jälleen Tunturiin, tällä kertaa ajokkinaan Citroën DS3 WRC eli niin kutsuttu edellisen sukupolven WRC-auto.
Kartanlukijana pysyy kaksinkertainen maailmanmestari ja rallikonkari Timo Rautiainen.

– Viime vuosi oli todella hieno kokemus ja päätin silloin heti, että haluan lähteä uudestaan. Ollaan ajettu Timon kanssa alle muutamia testejä, yrittäen pitää taitoja yllä. Viime vuoteen verrattuna pystyn varmasti ajamaan nyt paremmin ja rohkeammin. Pääasia on jälleen pitää hauskaa, ja silloin yleensä kellokin tykkää, Bottas naurahtaa.

Bottas antaa osallistumisella jälleen tukensa AKK:n nuorisotyöhön panostavalle Flying Finn -hankkeelle, siivekkään tunnuksen koristaessa hänen ralliautoaan.

– Nuoriostyö merkitsee minulle paljon. Tiedän itse omasta kokemuksesta, että junnuna sitä apua ja tukea tarvitaan. Tarvitaan ihmisiä ja kokemusta ympärille, ohjaamaan siinä miten päästä eteenpäin – haluan itse ehdottomasti olla tukemassa ja auttamassa. Se ei ole ikinä helppo tie lähteä pikkupoikana ajamaan kartingia ja haaveilla jostain isosta, Bottas päättää.

 

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN ILMAINEN UUTISKIRJE //  

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here