Ylinopeutta ajanut moottoripyöräilijä törmäsi eteen kääntyneeseen kuorma-autoon

20.5.2018 21.35 

Moottoripyörän ja kuorma-autoyhdistelmän törmäsivät Loimaalla Karhulantien ja Turuntien risteyksessä 18.5.2018 kello 19.55.

1960 – luvulla syntynyt pomarkkulainen mies ajoi kuorma-autoyhdistelmää Karhulantietä pitkin Mellilän suuntaan ja tarkoitus oli kääntyä kulkusuunnassaan vasemmalle Turuntielle Loimaan keskustan suuntaan.

Yhdistelmän kuljettaja ei havainnut vastaan tullutta moottoripyörää, kun hän lähti kääntymään Turuntielle.

Poliisin mukaan yhdistelmän kuljettaja kertoi, että moottoripyörällä oli liikaa nopeutta, kun alueella on 50 km/h rajoitus.

Yhdistelmän kuljettaja kertoi, että moottoripyörän kuljettaja jarrutti voimakkaasti ennen törmäystä ja menetti moottoripyörän hallinnan ja kaatui.

Poliisin tiedotteen mukaan yhdistelmän kuljettaja onnistui pysäyttämään ajoneuvonsa ja moottoripyörän kuljettaja liukui yhdistelmän vasenta etupyörää päin.

Moottoripyörän kuljettaja oli 2000 – luvulla syntynyt tarvasjokelainen mies. Mies myönsi kuljettaneensa moottoripyörää noin 90 kilometrin tuntinopeudella ennen törmäystä.

Moottoripyörän kuljettaja kuljetettiin tarkastukseen TYKS:iin.  Alkoholilla ei ollut osuutta asiaan.

Poliisi epäilee yhdistelmän kuljettajan syyllistyneen liikenneturvallisuuden vaarantamiseen ja moottoripyörän kuljettajan syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here