WRC: Emil Lindholm pääsi Hyundain WRC-auton rattiin!

Hyundai Motorsport N-tiimin Emil Lindholm on eilen ja tänään ajanut Japanissa ensimmäistä kertaa Hyundai i20 WRC-autoa. Suomalaiskuljettajan kyydistä pääsi nauttimaan muun muassa Hyundai Motor Companyn toimitusjohtaja Jaehoon ”Jay” Chang.

Eilen Lindholm kyyditsi WRC-autollaan Japanin MM-rallissa jo kolmeen eri kertaan ajetulla Toyota Stadium (2.10 km) Super-EK:lla Hyundai Motor Companyn toimitusjohtaja Jaehoon Changia ja tänään rallissa kahdesti ajetulla Okazaki City (2.84 km) Super-EK:lla muita Hyundain arvovaltaisia vieraita.

Lindholmin ajama WRC-auto oli edellisen sukupolven i20 Coupé WRC, jolla asfalttikilometrejä tällä erää kertyi reilun 30 km edestä.

Lue myös: WRC: Hyundai Motorsport on nyt rallin MM-sarjan sinivalkoisin tiimi

– Hauskaa oli. Huikean hieno ja ketterä auto ajaa, joka reagoi kaikkeen tekemiseen hienosti. Myös Rally2-autoon verrattuna reilut sata hevosvoimaa tehokkaampi moottori kuljettaa varsin mukavasti tuollaista autoa. Jokaisella ajolenkilläni hymyilytti koko ajan.

– Etenkin tänään pääsin ajamaan jo sen verran myös huippunopeutta, että tuollaiseen autoon rakennetun aerodynamiikan vaikutus tuli selväksi. Tuntui siltä, että mitä enemmän oli vauhtia, sitä enemmän oli pitoa, Lindholm kertoo.

Japanin MM-rallin yhteydessä toteutetut PR-tehtävät jäivät Lindholmin osalta kauden viimeisiksi ajotehtäviksi.

Muutama viikko sitten uutisoitiin, että Lindholmin kausi olisi jatkunut vielä ensi viikonloppuna Ranskassa kilpailtavassa Rallye du Varissa, mutta kyseinen kilpailu on suomalaisautokunnan osalta peruttu.

– Haluan lämpimästi kiittää kaikkia tukijoitani ja jokaista kanssamme tällä kaudella myötä elänyttä faniamme ja ystävää. Ensi vuonna sitten lisää. Tulevaa kalenteria parhaillaan suunnitellaan, ja siitä lisää sen jälkeen, kun asiat ovat sovittuja, Lindholm toteaa.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //  

 

 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän