Vuoden kuluttua järjestetään kolmatta kertaa Helsingin Auto-tapahtuma — tapahtumassa taas koeajomahdollisuus

Auto 2020 -tapahtuma järjestetään kolmatta kertaa 27. – 29.11.2020 Messukeskuksessa Helsingissä.

Tapahtumassa pääsee vertailemaan ja koeajamaan uusia autoja. Missään muussa tapahtumassa ei ole näin laajaa koeajomahdollisuutta.

Joka toinen vuosi järjestettävässä Auto-tapahtumassa vieraili viime kerralla 27 000 kävijää ja siellä ajettiin yli 2700 koeajoa.

Auto-tapahtuma vaikuttaa vahvasti auton ostoa harkitsevan valintoihin. Viime kerralla koeajossa olleista 200 autosta lähes 50 oli vaihtoehtoisia energioita hyödyntäviä ajoneuvoja.

Ensi vuonna tällaisia autoja on varmasti enemmän ja myös tarve kokeilla erilaisia autoja kasvaa.

Uuden teknologian autot kiinnostavat kuluttajia. Autojen lisäksi tapahtumassa pääsee tutustumaan autoilutarvikkeisiin, rahoitusvaihtoehtoihin ja vakuutuksiin.

Auto 2018 -tapahtumassa tehdyn Kantar TNS:n kävijätutkimuksen mukaan kävijöistä 79 prosenttia harkitsi uuden auton ostoa kolmen vuoden sisällä.

Auto-tapahtuman vaikutus merkin ja mallin valintaan oli suuri. Jopa 78 prosenttia ilmoitti tapahtuman vaikuttavan valintaan.

Kävijät olivat erittäin tyytyväisiä tapahtumaan. Kävijätutkimukseen vastanneista 200 kävijästä 93 prosenttia oli tyytyväisiä ja 83 prosenttia sanoi tulevansa varmasti tai todennäköisesti tapahtumaan myös seuraavalla kerralla.

Myös Vuoden Auto Suomessa 2021

Auto-tapahtuman sulkeuduttua 27.11.2020 Auto- ja Liikennegaalassa julkaistaan muun muassa Auto- ja liikennetoimittajat ry:n valitsema Vuoden Auto Suomessa 2021.

Messukeskus järjestää Auto 2020 -tapahtuman yhteistyössä Autotuojat ja -teollisuus ry:n kanssa.

Katso myös tämä: Autotoday.tv: Katso keskustelu autoilun tulevaisuudesta

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN ILMAINEN UUTISKIRJE //   

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here