MP 23 -messut sai motoristit liikkeelle

MP 23 Moottoripyörämessut järjestettiin viikonloppuna Helsingin Messukeskuksessa kolmen vuoden tauon jälkeen. Vuosina 2022 ja 2021 messuja ei voitu järjestää.

MP 23 -messuilla vieraili yli 56 000 motoristia. Kävijämäärä kasvoi vuodesta 2020 muutamalla prosentilla.

Messuilla tehtiin hyvin kauppaa niin moottoripyöristä kuin varusteistakin. Ensimmäistä kertaa isommin esillä olleet sähköpolkupyörät kiinnostivat kävijöitä.

Kiinnostaako autot ja liikenne? Tilaa tästä Autotodayn uutiskirje!

Tapahtuman toimeksiantajan Teknisen Kaupan Liiton Moottoripyöräjaoston puheenjohtaja KTM Nordic Oy:n kehityspäällikkö Jarkko Tuomisto on tyytyväinen tapahtumaan ja pitää MP-messuja erittäin onnistuneena kautta linjan.

– Motoristit ovat olleet kiinnostuneista uusista malleista ja kauppaa on tehty hyvin sekä moottoripyöristä että varusteista. Muutaman vuoden ovat pienemmät moottoripyörät käyneet paremmin kaupaksi, mutta nyt MP-messuilla on myyty myös isoja moottoripyöriä erittäin hyvin. MP-messut on selkeästi vahva ilmiö, jossa moottoripyöräilyala ja motoristit haluavat olla mukana.

Sähköpolkupyörät olivat ensimmäistä kertaa mukana MP-messuilla omana tuotekokonaisuutenaan. Yksi messuihin osallistuneista oli GASGAS, Felt, Husqvarna ja Raymon -merkkejä edustava Pierer e-Bikes Scandinavia, jonka Pohjois-Euroopan myyntijohtaja Kimmo Hurri on erittäin iloinen sähköpolkupyörien saamasta vastaanotosta.

– Tavoitteita myynnille oli vaikea asettaa, sillä emme osanneet yhtään arvioida, miten sähköpolkupyörät kiinnostavat MP-messujen yleisöä. Myyntiä on ollut MP-messuilla erittäin paljon ja asetetut tavoitteet ylitettiin kirkkaasti. Koeajorata oli oikea menestystarina, siellä sähköpolkupyöriämme koeajettiin noin 1000 kertaa. Ensi vuonna lähdemme tapahtumaan ehdottomasti mukaan, kertoo Hurri.

Helsingin Messukeskus järjesti MP Moottoripyörämessut Teknisen Kaupan Liiton Moottoripyöräjaoston toimeksiannosta. Seuraavan kerran MP-messut järjestetään 2. – 4.2.2024 Helsingin Messukeskuksessa.

Suuret moottoripyörien koeajopäivät järjestetään tänä vuonna 5.6. Oulussa, 6.6. Jyväskylässä, 7.6. Tampereella, 8.6. Turussa ja 9.6. Helsingissä.

Ensimmäinen Kaksipyöräisten sähköistämisen innovaatiopalkinto jaettiin MP-messuilla

Tässä on Miss MP23 -kisan kärkikolmikko!

MP 23 -messuilla myös runsaasti sähköpolkupyöriä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän