Volvon sähköistetyihin autoihin uusi huippuvarustelu

Volvo

13.6.2018 08.50

Volvo lanseeraa uuden Polestar Engineered -varustetason uuden 60-sarjan T8 Twin Engine -lataushybrideihin.

Polestar Engineered -varustetason on kehittänyt Volvon urheilullisten sähkökäyttöisten autojen erikoismerkki Polestar.

Kyseessä on Volvon tiedotteen mukaan Polestarin asiantuntemusta hyödyntävä kokonaisvaltainen paketti, joka optimoi auton pyörät, jarrut, jousituksen sekä moottorin ohjausyksikön. 

Polestar Engineered esitellään tulevassa uudessa urheilullisessa S60 sedanissa.

S60 sedan esitellään myöhemmin Volvon ensimmäisessä yhdysvaltalaisessa tuotantolaitoksessa Charlestonissa, Etelä-Carolinassa.

Tehdas on uuden S60-mallin ainoa tuotantokeskus ja uusi S60 ensimmäinen Yhdysvalloissa valmistettava Volvo -malli.

Varustetaso on saatavilla vain T8 Twin Engine -huippumalleihin, ja se sijoittuu mallistossa Volvon R-Design -versioiden yläpuolelle.

Polestar Engineered -varustetaso on ensi vuodesta alkaen tarjolla myös uuteen V60 Sportswagoniin ja XC60 katumaasturiin. Autoja on saatavilla rajoitettu määrä.

Varustetasoon kuuluvissa uusissa kevytmetallivanteissa on avoin rakenne, joka paljastaa huomiota herättävät kullansävyiset jarrusatulat.

Kulta on Polestar Engineered -osien tunnussävy. Myös Polestarin tunnukset, mustat kromatut pakoputkenpäät ja kultaiset turvavyöt erottavat Polestar Engineered -autot muista Volvoista.

Brembon jarrusatulat on valettu yhdestä kappaleesta, ja niiden jäykkyys on optimoitu. Jarrupalojen lämmönkesto on suurempi, ja jarrulevyjen uritettu rakenne tehostaa jäähdytystä.

Polestar Engineered -versioiden monivarsituenta etu- ja takajousituksessa sisältää Öhlinsin iskunvaimentimet ja kaksoisvirtausventtiilin. Tukitanko ja säädettävä iskunvaimennin ovat tuttuja Polestar 1 -lataushybridimallista.

Moottorin ohjausyksikön hienosäätö nostaa S60 T8 Twin Engine -mallin tehon 415 hevosvoimaan* ja vääntömomentin 670 Nm:iin.

T8 Twin Engine -vakioversio kehittää tehoa 400 hevosvoimaa* ja vääntöä 640 Nm. 

Ohjelmistopäivitykset parantavat Volvon mukaan taloudellisuutta ja päästötöntä suorituskykyä ja säätävät automaattivaihteiston toimintaa.

*Yhdysvalloissa.


JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here