Volkswagen ID.3 uudistuu — ensimmäiset asiakastoimitukset noin vuoden kuluttua!

Volkswagen esittelee uudistuneen ID.3-mallin tulevana keväänä, todetaan Volkswagenin tiedotteessa.

Tähän mennessä yli puoli miljoonaa ID.-mallia – jotka kaikki käyttävät vain täyssähköautoille suunniteltua MEB-alustarakennetta – on toimitettu asiakkaille ympäri maailman.

Kuva: Volkswagen.

Tällä hetkellä ID.3-mallia valmistetaan Zwickaun ja Dresdenin tehtailla Saksassa. Ensi vuonna Volkswagen laajentaa tuotantoverkostoaan ja ID.3-malliversioita valmistetaan myös Volkswagenin päätehtaalla Wolfsburgissa. Tämä vastaa myös korkeaan täyssähköisen kompaktin kokoluokan mallin asiakaskysyntään.

Ensimmäiset havainnekuvat

Uudistunut ID.3 on varustettu uusimmalla ohjelmistoversiolla, joka parantaa järjestelmän suorituskykyä ja on valmis ottamaan vastaan verkon yli tehtäviä OTA-päivityksiä.

Tämän lisäksi vakiovarusteita on parannettu, ja se sisältää nyt mm. 12 tuuman (30,5 cm) näytön ja säädettävän tavaratilan välipohjan.

Kuva: Volkswagen.

Toiminnot kuten Plug & Charge ja älykäs reittisuunnittelu tekevät ID.3-mallin latauksesta entistä helpompaa ja mukavampaa.

Volkswagen käyttää ID.3-malissa uusimman sukupolven kuljettajaa avustavia järjestelmiä, kuten lisävarusteena saataville tulevat Travel Assist -järjestelmä parviälyllä ja pysäköintiavustin muistitoiminnolla.

Kiinnostaako auto ja liikenne? Tilaa tästä Autotodayn uutiskirje!

Ensimmäiset uudistuneen ID.3-mallin asiakastoimitukset arvioidaan tapahtuvan vuoden 2023 neljännellä kvartaalilla. Ennakkomyynti puolestaan käynnistyy vaiheittain eri markkina-alueilla, riippuen nykymallin saatavuudesta.

Kuva: Volkswagen.

Suomessa myynnissä olevan FastLane-mallin saatavuus on hyvä ja autoja on saatavissa kevään asiakastoimituksiin.

Voimassaoleva yksityisleasing-kampanja on myös tarjolla. Esimerkiksi Volkswagen ID.3 Pro Performance 150kW FastLane, akku 58 kWh, käsiraha 0 euroa, leasinghinta esim. 479 euroa/kk, sopimuskausi 36 kk/30 000 km, hinta sopimuskaudelta 17 244 euroa.

Kuukausihinta sisältää toimituskulut 600 euroa, kesä- ja talvirenkaat, rahoituskustannukset, sopimukselle määritetyn ajo-oikeuden, määräaikaishuollot ja tekniset korjaukset ja 4 620 kWh lataussähköä K-Latausasemilta. Ylikilometriveloitus 0,17 euroa/km.

Leasingsopimuksen kestoa / ajomäärää voi muuttaa jolloin leasinghinta myös muuttuu.

Suomeen lisää lyhyemmän toimitusajan Volkswagen ID.3 FastLane -autoja

VW ID.3:n Dresdenin tehdas on tuotantolaitos, matkailukohde, tapahtumapaikka, testilaboratorio ja jakelukeskus

Täyssähköisen Volkswagen ID.3 -malliperheen uusien jäsenten tilauskirjat auenneet

 

 

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here