Täyssähköisen Volkswagen ID.3 -malliperheen uusien jäsenten tilauskirjat auenneet

Volkswagenin ensimmäistä MEB-alustarakenteelle valmistettua ID.3-täyssähköautoa rekisteröitiin Suomessa viime vuonna 500 kappaletta. Volkswagen ID.3 -malliperhe kasvaa vauhdilla ja nyt myyntiin on tullut lisää uusia varustelu- ja tehoversioita.

Tilauskirjat ovat nyt auki seuraaville uusille varustelu- ja tehoversioille: City Pure Performance 110 kW (akku 45 kWh); Life, Business ja Family Pro 107 kW (akku 58 kWh) sekä Max Pro Performance 150 kW (akku 58 kWh).

Kaikki uudet varusteluversiot on varusteltu valmiiksi ja lisävarusteita pystyy valitsemaan vain rajatusti. Kaikkien Volkswagen ID.3:n -malliperheen varusteluversioiden tavaratila on 385 litraa ja maavara 150 mm.

Volkswagen ID.3:n City-varusteluversion hinnat alkavat 35 243 eurosta.

ID.3-malliperheen uudet varustelu- ja tehoversiot

Volkswagen ID.3:n varusteluversio City on varustettu 45 kWh:n akulla (Pure Performance). Sähkömoottori tuottaa tehoa 110 kW (150 hv) ja maksimivääntö on 310 Nm. Toimintamatka on 348 kilometriä (WLTP).

Volkswagen ID.3:n Life-, Business- ja Family -varusteluversiot ovat puolestaan varustettu keskikokoisella 58 kWh:n Pro-akulla ja tehoa on 107 kW (145 hv). Näissä kolmessa varustelu-/tehoversiossa toimintamatka on 423 kilometriä (WLTP).

Volkswagen ID.3 Pro Performance -malliston huipulle on nyt tullut myös erittäin kattavasti varustelu Max, joka on varustettu 58 kWh:n akulla ja tehoa on 150 kW (204 hv). Sen toimintamatka on 413 kilometriä (WLTP).

Kuten aikaisempien ID.3 -malliversioiden kohdalla nämä uudet varusteluversiot on varusteltu valmiiksi.

Vakiovarusteisiin kuuluvat mm. lämpöpumppu, lämmitettävä nahkaverhoiltu monitoimiohjauspyörä, mukautuva vakionopeudensäädin ja ympäristönvalvontajärjestelmä hätäjarrutustoiminnolla, led-ajovalot, digitaalinen mittaristo, navigointilaite Discover Pro 10 tuuman kosketusnäytöllä, langaton App Connect -älypuhelinliitäntä, pysäköintitutkat edessä ja takana sekä usb c -pistokkeet. Lisäksi mukaan tulee julkisiin latauslaitteisiin sopiva Mode 3 -kaapeli (Type 2). City-varustelu sisältää myös 100 kW pikalataustehon (Pure-version normaali pikalatausteho 50 kW).

Katso tästä muita juttuja VW ID.3 -mallista.

Volkswagen ID.3 Max -varusteluversiossa on kattava vakiovarustelu ja varusteisiin kuuluvat mm. IQ.Light-led-matriisiajovalot, Ambiente-valaistus ohjaamossa (30 eri väriä), peruutuskamera ja avaimeton lukitus/avaus, tuulilasinäyttö Augmented Reality -toiminnolla, panoraamakatto sähköisellä kaihtimella, sähkösäätöiset etuistuimet muistitoiminnolla sekä Volkswagenin uusimman sukupolven kuljettajaa avustavat järjestelmät mm. osittain automatisoitua ajamista tukeva Travel Assist, hätätilanneavustin ja kaistanvaihtoavustin sekä mukautuva alustansäätöjärjestelmä ja progressiivinen ohjaus.

Volkswagen ID.3 Max -varustetasoon on tullut lisävarusteena saataville myös kiinteällä pääntuella varustetut Top Sport -urheiluistuimet. Sähkösäätöiset etuistuimet sisältävät reisituen pituussäädön ja sähkösäätöisen ristiseläntuen hierontatoiminnolla. Verhoiluna on mikrokuituverhoilu Art Velours.

Volkswagen ID.3 -malliston hinnasto ja lisävarustehinnasto:
http://bit.ly/VolkswagenID3HinnastojaLisävarustehinnasto_1

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Hyvä kysymys!