Veholla käytetyn auton ostaja saa hyvää asiakaspalvelua

Veho on arvioitu Suomen parhaaksi vaihtoautojen jälleenmyyjäketjuksi Auto Bild Suomi -lehden ja Palvelu Plus -tutkimustoimiston toteuttamassa Palvelu 1 -ostotutkimuksessa. Tutkimuksessa mitattiin asiakaskokemusta valtakunnallisesti jo 17. kerran.

Tutkimuksen tavoitteena oli selvittää Suomen autokaupan palvelu- ja myyntiprosessien laatua asiakkaan kokemuksen kautta. Lisäksi huomioitiin myös digitaalisten palveluiden toimivuus.

Toteutustapa perustui aitojen palvelutilanteiden arviointiin. Koulutetut asiakkaat asioivat autoliikkeissä tavalliseen tapaan asiakaspalvelua havainnoiden, minkä jälkeen arviot purettiin mitattavaan muotoon.

Katso tästä viime vuoden tiedot.

Veho arvioitiin tutkimuksessa Suomen parhaaksi käytettyjen autojen jälleenmyyjäketjuksi. Tutkimuksen mukaan Vehon myyjät huomioivat asiakkaat hyvin ja tarjosivat apua aktiivisimmin. Asiakkaan tarpeet osattiin kartoittaa hienosti ja myyntiesittelyt koettiin perusteellisiksi ja riittäviksi.

Veho sai kaikkiaan 83 pistettä. Toiseksi tuli Auto-Suni (79 pist.) ja kolmanneksi Laakkonen (76 pist.). Selvityksessä oli mukana oli käytettyjen autojen myyjää. Testi julkaistiin AutoBild-lehdessä 12/2021.

Palvelu 1 -ostotutkimus 2021, käytetyt autot

1. Veho                       83 pist.
2. Auto-Suni                79
3. Laakkonen               76
4. Kamux                     76
4. Pörhön autoliike        76
6. Vaihto+                    74
7. Saka                        73
8. Käyttöauto                71
9. Rinta-Joupin autoliike 69
10. K-Caara                  68
11. Autokeskus             65

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

 

 

1 KOMMENTTI

  1. Itselle jäi puhdas p…n maku Vehon asiakaspalvelusta tai oikeastaan palvelemattomuudesta. Tuolta kun ei saa palvelua, jos ajat liian ”halvalla” (<30t€) autolla pihaan. Onneksi toisaalta sai käytetyn maasturin alle 50 t€:lla, ja asiallisen palvelun. Osallistuin muuten itse tuohon kyseiseen testiasiakkuuteen…

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän