Veho Eestin entiset Citroën- ja Honda-vähittäiskaupat ovat nyt osa Bassadone Groupia

Bassadone Automotive Nordiciin kuuluva Auto-Bon Oy on saanut kaikkien kolmen Baltian maan kilpailuviranomaisten hyväksynnän hankkia Veho Eesti AS:n osakekanta ja kauppa on saatettu päätökseen 31.01.2020.

Osakekaupan yhteydessä yhtiö sai uuden nimen, Auto-Bon AC AS.

Yhtiö jatkaa Citroën-maahantuontia Baltian maissa sekä Veho Eesti AS:n aiemmin omistamien Citroën- ja Honda-vähittäiskauppojen toimintoja Virossa.

Osakekaupalla ei ole vaikutusta Citroën- tai Honda-asiakassuhteisiin ja kaikki Veho Eesti AS:n työntekijät sekä johtoryhmän jäsenet jatkavat vanhoina työntekijöinä Auto-Bon Oy:n omistamassa Auto-Bon AC AS:ssä.

Auto-Bon Oy on ollut virallinen Citroën- ja Peugeot-autojen maahantuoja Suomessa vuodesta 2017 alkaen. Peugeot-merkkisten autojen maahantuonti Baltian maissa liitettiin osaksi Auto-Bon Oy:tä vuonna 2018.

Peugeotin myynti Baltian maissa kasvoi vuonna 2019 33,06 prosenttia vuoden 2018 vastaavaan aikaan verrattuna. Myynnin kasvu nosti merkin markkinaosuuden 5,17 prosenttiin. Vastaavasti Citroënin markkinaosuus Baltiassa vuoden 2019 lopussa oli 3,37 prosenttia.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN ILMAINEN UUTISKIRJE //  

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here