Urheilullisen sähköauton BYD Sealin hinnat julki

BYD Seal on urheilullisen virtaviivainen D-segmentin sedanin, joka tulee luomaan markkinoille lisää kilpailua tähän suosittuun sähköautoluokkaan.

Seal on rakennettu e-Platform 3.0 -sähköautoalustalle ja se on saatavana sekä taka- että nelivetoisella voimansiirrolla.

Kuva: CvB.

BYD:n tehokas 82,5 kWh:n kapasiteetin omaava Blade-akku tarjoaa Sealille takavetona 570 km, ja nelivetona 520 km toimintamatkan sähköllä (WLTP yhdistetty).

Blade-ajoakku latautuu ”Drive Boost Charging” -teknologian ansiosta 150 kW:n tasavirtalaturilla 30-80 % varaustasoon 26 minuutissa.

Seal on varustettu myös V2L-lataustoiminnolla, jonka avulla auton akulla voi ladata ulkoisia laitteita (3 kW). Lisäksi vakiovarusteena olevaa tehokasta lämpöpumppua voidaan käyttää auton lämmitykseen ja viilennykseen -30°:sta jopa +60° lämpötiloihin.

Kuva: CvB.

Yksimoottorisen takavetoversion (Design) teho on 313 hv ja se kiihtyy 0-100 km/h 5,9 sekunnissa. Seal on saatavana myös nelivetoisena (Excellence-AWD), jolloin se on varustettu sähkömoottorilla sekä etu- että taka-akselilla. AWD-version kokonaisteho on 530 hv ja se kiihtyy 0-100 km/h vain 3,8 sekunnissa.

Monipuoliset turvavarusteet

Seal on varustettu ainutlaatuisella 15,6 kääntyvällä näytöllä, jossa on alansa johtava puheohjaustoiminto. Lisäksi Dynaudio Performance Audio System 12 kaiuttimella tarjoaa korkealaatuisen äänentoiston.

Kuva: CvB.

Vakiovarusteena on runsaasti myös turvallisuus- ja kuljettajaa avustavia ominaisuuksia. Näitä ovat esimerkiksi etutörmäysvaroitin, automaattinen hätäjarrutus, takatörmäysvaroitin, takana risteävän liikenteen varoitus- ja jarrutustoiminto, kaistavahti, kaistanvaihtoavustin ja kaistanpitoavustin.

Vastaavasti ajomukavuutta tarjoavat esimerkiksi mukautuva vakionopeudensäädin, 360 ​​asteen peruutuskamera, katvealueen tunnistusjärjestelmä, kaukovaloavustin sekä mukautuvat ajovalot.

Kuva: CvB.

Takavetoisen Design -varusteversion hinnat alkavat 47 690 eurosta ja nelivetoisen Excellence -varusteversion 50 990 eurosta.

Seal omaa 6 vuoden tai 150 000 km auton takuun ja 8 vuoden tai 200 000 km akkutakuun.

BYD-toimipisteet löytyvät jo Espoosta, Vantaalta, Raisiosta, Jyväskylästä, Mikkelistä, Savonlinnasta, Kuopiosta, Porista, Seinäjoelta, Tampereelta ja Vaasasta.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

Kuva: CvB.
Kuva: CvB.
Kuva: CvB.
Kuva: CvB.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän