Uusi kiinalainen Hongqi EH7 kulkee sähköllä 700 km

Premium-automerkki Hongqi esittelee uuden EH7-sedanin. Täyssähköisen EH7 -mallin toimintasäde on jopa 700 km yhdellä latauksella. Lisäksi EH7 AWD:n 0-100 km/h kiihtyvyys on vain 3,5 sekuntia – kaksimoottorisen nelivedon ja 619 hevosvoiman huipputehojen ansiosta.

Kuva: Hongqi.

EH7-sedanin voi tarpeidensa mukaan valita kahdesta akkuvaihtoehdosta, 85 kWh tai 111 kWh. Akkukoosta riippumatta EH7 voi myös valita suorituskykyisenä neli- tai takavetoversiona. Pisin toimintamatka saavutetaan yksimoottorisessa takavetoversiossa, joka tarjoaa jopa 700 km:n toimintasäteen 111 kWh:n akulla. Viralliset WLTP-numerot toimitetaan lähempänä eri versioiden myynnin alkua.

Kuva: Hongqi.

Toimitukset alkavat loppuvuodesta

Reilut 4,9 metriä pitkä EH7 tarjoaa tilavat sisätilat, jossa matkustajat voivat matkustaa ja rentoutua 3 000 mm akselivälin ansiosta. Huolellisesti valitut materiaalit ja huipputeknologia luovat kuljettajakeskeisen ympäristön, joka on ihanteellinen paitsi pitkille matkoille myös päivittäiseen työmatkaliikkumiseen.

Hongqin uusi sähköistävä sedan on valmis tekemään vaikutuksen Euroopan markkinoilla. Hedin Premium Car valmistautuu Hongqi EH7:n toimituksiin, jotka alkavat vuoden 2024 viimeisellä vuosineljänneksellä.

Kuva: Hongqi.

Tietoja Hongqista

Hongqi, joka on osa FAW-konsernia, on kiinalainen premium-automerkki, joka on valmistanut autoja jo vuodesta 1958. Ylellisistä ajoneuvoistaan ​​ja innovaatioistaan ​​tunnettu Hongqi on sähköautojen vallankumouksen eturintamassa. Brändi on sitoutunut tarjoamaan kuljettajille ensiluokkaisen sähköajokokemuksen, joka on sekä kestävä että innostava. Tuotemerkkiä myydään Hedin Automotive -jälleenmyyntiverkoston kautta Belgiassa, Saksassa, Luxemburgissa, Hollannissa ja Ruotsissa (ja Ruotsin kautta myös Suomessa). Hongqi maahantuonti on osa Hedin Premium Caria joka on osa Hedin Mobility Groupia.

Kuva: Hongqi.

Lue myös

Kiinalainen iso luksusluokan SUV tulee Suomen markkinoille

Päivän museoauto: Tämä oli Kiinan ensimmäinen luksusauto

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän