Urheilullinen 2+2-paikkainen Polestar 1 -hybridi saa Euroopan ensi-iltansa Geneven autonäyttelyssä

9.3.2018 11.05

Uusi urheilullisten sähköautojen valmistaja Polestar on esitellyt Polestar 1 -mallin ensimmäistä kertaa yleisölle Geneven autonäyttelyssä.

Polestar 1 on urheilullinen 2+2-paikkainen GT-sähköhybridi-coupé, joka kehittää 600 hevosvoimaa tehoa ja 1 000 Nm vääntöä. 

Toimintasäde pelkällä sähköllä ajettaessa on 150 kilometriä.

Sähköhybridivoimansiirto sisältää polttomoottorin, joka vauhdittaa etupyöriä. Taka-akselilla Polestar 1 käyttää kahta, yhteensä 34 kWh:n sähkömoottoria, jotka mahdollistavat tehon vektoroinnin. 

Polestar 1 on sähköauto, joka hyödyntää polttomoottorin tarjoamia lisäetuja pidemmillä matkoilla.

Uudenlainen ostomahdollisuus

Polestarin asiakaskokemus perustuu uudelle tilausmallille, jossa asiakkaat voivat tilata Polestar-auton kahdeksi tai kolmeksi vuodeksi. 

Tilausmalli on yhdistetty moniin yhteys- ja erikoispalveluihin, kuten nouto- ja toimituspalveluun, ja sen käsirahaton, kaiken kattava toimintamalli poistaa turhan vaivan auton omistajuudesta.

Kiinteä kuukausimaksu sisältää vakuutukset ja huollot ja antaa asiakkaan nauttia täysipainoisesti ajamisesta. Asiakkaat voivat halutessaan ostaa Polestar 1 -auton myös kerralla kokonaan omakseen.

Geneven autonäyttely aloittaa myös Polestar 1 -mallin maailmankiertueen. Muita alueellisia julkistustapahtumia on suunnitteilla Kiinaan, Yhdysvaltoihin ja muualle Eurooppaan.

Asiakkaat, potentiaaliset tilaajat ja fanit voivat tutustua tapahtumissa uuteen Polestar 1 -autoon, ennen kuin tuotanto pääsee toden teolla vauhtiin vuoden 2019 puolivälissä. Kehitystyö Polestarin uudessa tuotantokeskuksessa Chengdussa, Kiinassa, etenee odotetusti. Työkaluja ja laitteita aletaan juuri asentaa ja esituotannon on määrä alkaa vuoden 2018 loppupuolella.

Polestar avaa Polestar 1 -auton ennakkotilaukset 13. maaliskuuta, 2018, kello 9.00. Potentiaalisia asiakkaita pyydetään maksamaan 2 500 euron ennakkomaksu. 

Ennakkotilaukset avautuvat kuudella aiemmin ilmoitetulla markkina-alueella, jotka ovat Kiina, USA, Ruotsi, Saksa, Norja ja Hollanti. 

Polestar 1 tulee tarjolle myös kahdelletoista uudelle markkina-alueelle, jotka ottavat ennakkotilauksia vastaan samanaikaisesti. Ne ovat Sveitsi, Iso-Britannia, Belgia, Suomi, Ranska, Puola, Itävalta, Espanja, Italia, Tanska, Portugali ja Kanada.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here