Suomeen tulossa uusi monimerkkihuoltoketju — Eurorepar Car Service

Bassadone Automotive Nordic -yhtiöryhmään kuuluva Bassadone Automotive Parts Oy on allekirjoittanut sopimuksen Groupe PSA:n kanssa Eurorepar Car Service -monimerkkihuoltoketjun perustamisesta Suomeen.

Eurorepar Car Service on autovalmistaja Groupe PSA:n monimerkkihuoltoketju, jonka verkostoon kuuluu Euroopan eri maissa yhteensä yli 5 000 toimipistettä.

Konsepti on nyt tarjolla yrittäjille myös Suomessa ja Suomen ensimmäiset Eurorepar Car Service -toimipisteet avautuvat heti alkuvuodesta 2021. Ensimmäinen toimipiste avataan Helsingin Herttoniemeen.

Uusi konsepti tarjoaa niin itsenäisille korjaamoyrittäjille kuin merkkijälleenmyyjille uuden, yksinkertaiseksi ja kustannustehokkaaksi suunnitellun yhteistyökonseptin, jolla voidaan paikata käytettävissä olevaa ylimääräistä huoltokapasiteettia ja kasvattaa myyntiä.

Itsenäisille korjaamoille yhteistyö tarjoaa suuren kansainvälisen ketjun tukiverkoston, yrityksen säilyttäessä itsenäisyytensä. Eurorepar-konsepti tuo huoltoliikkeelle Eurorepar-brändätyn, alati kasvavan monimerkkivaraosavalikoiman, toimivan varaosalogistiikan sekä tukea liiketoiminnan kehittämiseen ja markkinointiin.

Eurorepar Car Service
Eurorepar Car Service on Groupe PSA:n kasvava monimerkkihuolto-, korjaamo- ja varaosaketju. Eurorepar Car Services tavoitteena on palvella auton käyttäjiä täyttäen heidän jälkimarkkinointitarpeensa kohtuulliseen hintaan auton valmistajasta, ostovoimasta tai auton iästä riippumatta. Eurorepar Car Service -ketju tavoitteena on kasvaa maailmanlaajuiseksi, johtavaksi monimerkkihuolto, varaosa- sekä korjaamoketjuksi ja olla ykkösvalinta niin autoilijoille kuin itsenäisten korjaamoiden kumppanina. Vuoden 2021 loppuun mennessä toimipisteitä tulee kansainvälisesti olemaan yli 10 000.
Groupe PSA:n tuotteita ovat Citroën, DS, Peugeot sekä Opel ja Vauxhall -merkkiset ajoneuvot.

 

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here