Uuden auton autovakuutukseen veloitukseton työttömyysturva

Bassadone Automotive Nordic tuo markkinoille uuden autovakuutukseen lisätyn maksuturvan.

Smart Drive -autovakuutuksen maksuturva takaa kuluttajalle esimerkiksi työttömyyden kohdatessa 400 euron kuukausittaisen korvauksen jopa 12 kuukauden ajaksi.

Korvauksen kuluttaja voi käyttää muun muassa auton osamaksuerien kattamiseen. Maksuturvan saa veloituksetta, kun uuden auton oston yhteydessä autolle hankkii Smart Drive -autovakuutuksen.

Normaalisti SmartDrive–vakuutuskokonaisuuden hinta määräytyy yksilöllisesti, mutta vallitsevan COVID-19-viruksen aiheuttaman poikkeustilan aikana laadituista uusista vakuutussopimuksista peritään ensimmäisen 12 kk:n aikana maksua vain 39 euroa / kk.

Hinta pitää sisällään liikenne- ja kaskovakuutuksen sekä maksuturvan. Maksuturva tarjoaa suojaa työttömyyden, kuoleman, tapaturmaisen työkyvyttömyyden tai pysyvän haitan varalta.

Smart Drive -autovakuutus tuli markkinoille vuoden 2018 lopussa. Se on kuukausimaksuinen autovakuutustuote, joka voidaan hinnoitella myös vahinkohistoriasta riippumatta.

Tarjolla on lisäksi vaihtoehto, jonka hintaan kuluttaja voi kuukausittain vaikuttaa itse omalla ajotavallaan. Smart Drive on Bassadone Insurance Services Oy:n tarjoama tuote.

Smart Drive -autovakuutus on saatavana kaikkiin Bassadone Automotive Nordicin Suomessa maahantuomiin henkilöautoihin kaikilta näiden merkkien jälleenmyyjiltä.

Bassadonen Suomessa maahantuomia merkkejä ovat Citroën, Dacia, DS, Hyundai, Isuzu, Lotus, Peugeot, Renault, SsangYong ja Suzuki.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän