Suomalaisen karting-tallin kuljettajat eivät Ranskassa päässeet kärjen vauhtiin

Team Mad Croc Karting Finland


27.3.2018  20.12

Viiden kuljettajan voimin Euroopan IAME-sarjan avausosakilpailuun osallistunut Team Mad-Croc Karting Finland jäi tavoitteistaan, mutta sai kokea myös positiivisia yllätyksiä.

Vaikka kuljettajaviisikon Euroopan IAME-mestaruussarjan avauskilpailun tavoitteeksi asetetut finaalipaikat jäivät pääosin haaveiksi, tarjosi viikonloppu Ranskan Circuit International de Salbris -radalla ajettu viikonloppu myös onnistumisia.

Mini-luokassa kilpailevan Tomas Hassisen nopea kehitys sai tiimipäällikön myhäilemään. Viikonlopun aikana Tomaksen ero kärkeen kaventui noin sekunnilla ja kilpakumppanit alkoivat löytyä jo ryhmän keskivaiheilta. Tomaksen viikonlopun sijoitus oli Mini-luokan finaalin kahdeksas sija.

Junior-luokassa Philipp Danileiko ja Jasper Hassinen jäivät sen sijaan tavoitteestaan, ja kaksikon tulokseksi kirjattiin Second Chance -erän sijat 10. ja 11.

Kovatasoisen Senior-luokan kuljettajakaksikko Valtteri Valkeejärvi ja Tuisku Ovaska jäivät niin ikään finaalipaikasta. 

Valkeejärvi sijoittui Second Chance -lähdössä sijalle 26. ja ”B-finaaliin”, Komet Cup -lähtöön, itsensä ajanut Ovaska joutui jättämään kisan kesken kolarin vuoksi.

Seuraavaksi tiimin kuljettajat nähdään viivalla jo tulevana viikonloppuna, kun vuorossa on Belgian Mariembourgissa ajettava IAME Internat

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here