Škoda tuo paljon uutta Geneven autonäyttelyyn

22.2.2018 16.59

Škoda esittelee useiden automalliensa uudistuksia Geneven kansainvälisessä autonäyttelyssä. 

Škodan näyttelyosaston parrasvaloissa on Škoda Vision X -muotoilututkielma, joka ennustaa automalliston tulevaa kehityssuuntaa. 

Perusteellisesti uudistettu Škoda Fabia saa ensiesittelynsä, kuten suositun Kodiaq-malliston uusi huippumalli Škoda Kodiaq L&K.

Superbiin uusi moottori

Geneven autonäyttelyssä esitellään Škoda Superbin uusi moottori. Tämä uusi kaksilitrainen TSI-moottori kehittää tehoa 200 kW (272 hv), joka välittyy uuden 7-vaihteisen dsg-kaksoiskytkin-automaattivaihteiston kautta.

Lisäksi Škoda Superb saa uusia varusteita kuten avaimettoman keskuslukituksen ja avaimettoman käynnistyksen laajennetun turvallisuustoiminnon ja tunnelmavalaistuksen, jonka toiminta on yhdistetty ajoasetuksen valintaan.

Octavia RS -malliin uusi lisävarustepaketti

Geneven autonäyttelyssä esitellään Škoda Octavia RS:n Challenge Plus -paketti, joka sisältää ylellisiä muotoilu- ja varusteyksityiskohtia sekä sisätilaan että auton ulkopuolelle.

Kesästä 2018 alkaen tässä huippusuorituskykyisessä suosikkimallissa on dynaamisen tehon takaava 180-kilowattinen (245 hv) TSI-moottori. Autossa on myös elektronisesti ohjattu rajoitetun luiston tasauspyörästö .

Muunneltava digitaalinen mittaristo saatavissa useaan Škoda-malliin

Muunneltava digitaalinen mittaristo esiteltiin kompaktikokoluokan Škoda Karoq-katumaasturissa. Tämä mittaristo tulee tarjolle myös Octavia-, Superb- ja Kodiaq-malleihin.

Mittariston näytöt voidaan asettaa yksilöllisesti; tarjolla on useampi erilainen näkymä. Näytettävien tietojen näyttöalueiden kokoa ja sijaintia voi muuttaa.

Ajonopeuden, kierrosluvun, polttoainemäärän ja navigointiopastuksen ohella mittaristonäytöissä ovat esitettävissä äänentoistojärjestelmän, puhelimen ja avustinjärjestelmien tie

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here