Scanian uusi hälytysjärjestelmä hälyttää polttoainevarkaudesta

Kuorma-autoihin kohdistuvat polttoainevarkaudet ovat merkittävä ongelma monella alueella ja monelle kuljetusyritykselle.

Varastettu polttoaine aiheuttaa kustannuksia jo itsessään. Suurempi ongelma on kuitenkin se, että kuorma-auto voi joutua odottamaan useita tunteja ennen kuin kuljetusta päästään jatkamaan.

– Autojen pitäminen jatkuvassa toimintakunnossa on kuljetusalalla nykyään erittäin tärkeää, sanoo Scanian kuorma-autotoimintojen varatoimitusjohtaja Alexander Vlaskamp.

– Polttoainevarkauden hälyttimen ja muiden kehittämiemme älykkäiden etäyhteyspalvelujen avulla asiakkaamme voivat hallinnoida kuorma-autojaan helpommin ja lisätä niiden käytettävyyttä.

Scanian uusi hälytysjärjestelmä toimii paikallisesti ja lähettää lisäksi tekstiviesti- ja sähköposti-ilmoituksia ajoneuvojen hallintajärjestelmän kautta, jos asiakkaalla on käytössään Scanian Kontrollipaketti.

Kun hälytysjärjestelmä kytketään päälle, se valvoo polttoainetasoa jopa 65 tunnin ajan, kunhan kuorma-auton akun pääkytkin on päällä.

Jos polttoainetaso laskee nopeasti 4-8 prosenttia (tankin koosta riippuen), hälytyssireeni laukeaa.

– Jos joku peukaloi ajoneuvoa, käyttäjä saa hälytyksen ja polttoainevarkauden seuraukset voidaan välttää tai niitä voidaan ainakin lieventää, Vlaskamp toteaa.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN ILMAINEN UUTISKIRJE //   

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here