Renaultilta kaksi uutta pikkupakua — toinen tarjolla myös henkilöautona

Renault on tutustunut asiakkaidensa erilaisiin tarpeisiin ja haluaa nyt täyttää ne täysin uusilla Kangoo ja Express -malleillaan.

Molemmat tulevat kansainvälisesti myyntiin sekä tavaran- että henkilönkuljetusversioina. Kaikki neljä tulevat markkinoille keväällä 2021 ja niistä Expressin henkilöautoversio ei tule Eurooppaan.

Renault Kangoo Van on monipuolisesti eri kuljetuksiin räätälöitävissä oleva pakettiauto, jonka uuteen sukupolveen on ladattu modernia tekniikkaa.

Renault Express Van. Kuva: Christian Schmidt.

Kangoossa on kaksi uutta innovaatiota, Easy Side Access ja Easy Inside Rack.

  • Easy Side Access eli kätevä kylkilastaus on erityisen kätevä kaupungeissa, missä tavarat on helppo saada autoon, vaikka joutuisi pysäköimään ahtaaseen paikkaan. Kun autossa ei ole lainkaan keskipilaria, kyljen avoin tila on 1,416 metriä pitkä eli yli kaksinkertainen edelliseen Kangoohon verrattuna.
  • Easy Inside Rack eli sisäpuolinen kattoteline on kaksi kätevästi katosta alas taitettavaa vahvaa telinettä. Ne antavat mahdollisuuden kuljettaa pitkiä ja tilaa vieviä esineitä korkealla kuormatilassa niin, että lattia jää vapaaksi.

Uusi Kangoo Van on korin muotoilultaan aiempaa jäntevämmän näköinen. Täysin uudelleen muotoiltuun keulaan on lisätty kromia jäähdyttäjän säleikön ja etupuskurin väliin.

Ohjaamossa korostuvat vaakasuorat linjat ja runsaat säilytystilat. Kokonaan uudelleen suunnitellut istuimet tarjoavat Renaultin mukaan aiempaa enemmän mukavuutta.

Renault Kangoo. Kuva: Christian Schmidt.

Kangoo Vanin varusteisiin kuuluu Renault Easy Link -multimediajärjestelmä ja kuljettajaa avustaviin järjestelmin kuuluu mm. digitaalinen taustapeili.

Uuden järjestelmän ansiosta taakse on hyvä näkyvyys, vaikka tavaratila olisi täyteen lastattu.

Muita uusia turvallisuutta lisääviä varusteita ovat perävaunun ajonvakautus, jarrutuksen vakautus sekä edistyksellinen hätäjarrutusavustin.

Uudessa Kangoossa on useampia korin kokoja ja moottorivaihtoehtoja. Koriin on valittavissa kaksi pituutta, vaihteistoksi saa käsivalintaisen tai automaatin ja moottorit toimivat bensiinillä, dieselillä sekä sähköllä. Tavaratilan koko on vakiomallissa 3,3 – 3,9 kuutiometriä ja pitkäkorisessa 4,2 – 4,9 kuutiometriä.

Kangoon henkilöautoversio on tilava vaihtoehto viidelle matkustajalle. Täysin uudelleen muotoiltuna se vastaa dynaamisten perheiden tarpeisiin tarjoten enemmän mukavuutta, varusteita ja kuljettajaa avustavia varusteita kuin koskaan ennen. Edeltäjien tapaan tilat ovat monipuolisesti muunneltavat.

Renault Kangoo Van. Kuva: Christian Schmidt.

Käytännöllinen uusi Express Van

Renaultin pakettiautomallistoa mainiosti täydentävä uusi Express Van on muotoiltu ranskalaismerkin tyylikoodin mukaisesti ja siinä korostetaan kestävyyttä sekä nykyaikaisuutta.

Laatua ja mukavuutta painottavassa ohjaamossa on uudet vahvistetut istuimet.

Renault Express Van. Kuva: Christian Schmidt.

Ergonomiaan ja tavaroiden säilytystiloihin on kiinnitetty erityistä huomiota. Ohjaamossa onkin tavaroille tilaa 48 litran verran ja tavaratila on 3,3 – 3,7 kuutiometrin kokoinen.

Uudessa Expressissä on Kangoon tapaan Renaultin Easy Link -multimediajärjestelmä. Sen lisäksi siinä on paljon kuljettajaa avustavia järjestelmiä, kuten digitaalinen taustapeili, katvealueen varoitin, etu- ja takapysäköintitutkat.

www.renault.fi

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN ILMAINEN UUTISKIRJE //   

Renault Kangoo. Kuva: Christian Schmidt.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here