Renault Kangoo E-Tech electric -mallin ennakkomyynti alkaa

Renaultin vuoden 2022 täyssähköinen pakettiautouutuus Kangoo E-Tech electric on saanut ennakkomyyntihinnat.

Kangoo on uudistunut täysin ja hinnat alkavat 43 290 eurosta.

Sähkövoimalinjan ajoakun energiasisältö on 44 kWh ja moottorin huipputeho on 90 kW. Suomen malliston autoissa ajoakusto on aina nestejäähdytetty ja ladattavissa jopa 22 kW:n teholla tavallisesta Type 2 -latausasemasta.

Lisävarusteena on saatavana max. 80 kW:n CCS-pikalatausoptio, jolloin akkuun on ladattavissa ajomatkaa jopa 170 kilometrin ajoon noin puolessa tunnissa.

Malliston WLTP-syklin mukainen yhdistetty toimintamatka on 285 km ja kaupunkiajossa on mahdollista päästä jopa lähes 400 km yhdellä akullisella virtaa.

Ensivaiheessa Kangoo saapuu yhdellä koripituudella, joko 3,3 kuution kiinteäväliseinäisenä versiona, tai vaihtoehtoisesti jopa 0,5 kuutiometriä lisää kuljetuskapasiteettia tarjoavana Open Sesame -versiona.

Katso tästä muita Renault Kangoo -juttuja.

Jälkimmäisessä on Renaultin innovatiivinen ilman b-pilaria oleva liukuovirakenne ja 90 astetta aukeava etuovi, jolloin sivuoven lastausaukko on jopa 1,45 metriä leveä. Erityisesti kaupunkijakeluun tai -kunnossapitoon sopivaan kokonaisuuteen sisältyy myös kokoontaitettava verkkoväliseinä ja etumatkustajan istuin.

Näiden ansiosta 4,49 metriä pitkä pakettiauto tarjoaa jopa 3,05 metriä lastauspituutta ja 3,8 kuutiota tavaratilaa. Pidempi L2-koripituus täydentää myyntimallistoa myöhemmin syksyllä ja sen valmistus alkaa vuoden lopussa.

Open Sesame -järjestelmän lisäksi Kangoo tarjoaa runsaasti muita innovatiivisia ja erinomaisia ominaisuuksia, kuten tavaratilan katonrajaan saatava pitkän tavaran läpilastausteline, kolmipaikkainen mobiilitoimisto, sekä jopa 1 500 kg:n vetomassa.
Myyntimallisto koostuu ennakkotilausvaiheessa kahdesta varustetasosta. Kangoo E-Tech electricin kattavaan vakiovarustukseen kuuluu mm. automaattinen ilmastointi, LED-päiväajovalot, mäkilähtöavustin, peruutustutka, sadetunnistin, ja paljon muuta.

Nordic Edition -varustetasossa vakiovarustelu paranee mm. 10 tuuman TFT-mittaristonäytön, 16 tuuman muototeräsvanteiden, 8 tuuman kosketusnäytöllisen Easy Link -multimediajärjestelmän, adaptiivisen vakionopeuden säätimen, led-ajovalojen, nahkapäällysteisen ohjauspyörän ja monen muun ominaisuuden muodossa.

Nordic Edition -varustetason autoihin on saatavana myös mm. lämmitettävä tuulilasi ja ohjauspyörä.

Ensimmäisten asiakasautojen toimitukset alkavat loppusyksystä ja jälleenmyyjien esittelyautot saapuvat lähiviikkojen aikana.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän