Renault Trucks tuo markkinoille uuden Master-mallin

Kuva: Renault Trucks.

Renault Trucks lanseeraa uuden Masterin, jossa on uudelleen muotoiltu keula, täysin uusi sisustus, kuten uudistettu kojelauta ja ohjauspyörä, sekä uudet säilytystilat.

Uusi Renault Master tarjoaa myös uusia kuljettajan avustinjärjestelmiä, joita ovat esimerkiksi hätäjarrutusjärjestelmä, sivutuuliavustin, pysyvä takanäyttö, kuolleen kulman varoitin sekä parkkitutkat edessä ja takana.

Uudessa Masterissa on kuusi uutta Euro 6d-temp- ja Euro VI -dieselmoottoria, 130–180 hv / 400 Nm. Lisäksi  on tarjolla sähköinen versio, jossa on 57 kW:n sähkömoottori.

Kaikki dieselmoottorit on varustettu Twin-Turbo-tekniikalla, jossa on optimaalisen ajokäytöksen varmistamiseksi yhdistetty matalan pään vääntömomentti ja tehokkuus.

Master Red Edition on Renault Trucksin erikoisversio

Renault Trucks Master Red Edition on saatavana kaikissa malleissa, ja se on vakiona varustettu uudella 150 hv / 385 Nm:n Euro 6d-temp-moottorilla.

Sisätiloissa om uudet hiilikankaiset istuinpäälliset, ilmastointiventtiileiden ja painikkeiden kromatut yksityiskohdat sekä uusi musta-krominen vaihteenvalitsin.

Master Red Editionissa on vakiovarusteena myös uusia ominaisuuksia, jotka parantavat kuljettajan mukavuutta ja turvallisuutta (ilmastointi, nopeudensäädin ja -rajoitin sekä ajovalojen ja pyyhkimien automaattinen kytkentä), ja siinä on uusia toimintoja, kuten usb-bluetooth-radio, sivutuuliavustin ja kaksipainikkeinen taittoavain.

Saatavana on myös valikoima lisävarusteita

  • Kehittynyt hätäjarrutusjärjestelmä.
  • Pysyvä takanäyttö: Ajoneuvon takaosaan sijoitettuun kameraan on liitetty näyttö, jonka avulla kuljettaja voi valvoa takaosaa ulkopuolisten taustapeilien lisäksi.
  • Pysäköintiavustin: Kameran lisäksi parkkitutkat sekä edessä että takana helpottavat pysäkköintiä.
  • Kuolleen kulman varoitin: Sivupeileissä oleva valo varoittaa, jos kuljettajan kuolleessa kulmassa on ajoneuvo.
  • Lisävarmuuslukot taka- ja sivuovissa parantavat lastausalueen turvallisuutta.
  • Medianav 4 -multimediajärjestelmä: 7 tuuman kosketusnäyttö, jossa on Android Auto ja Apple CarPlay -toiminnot.

www.renault-trucks.fi

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here