Rattijuoppo kertoi väärät henkilötiedot Lahdessa

Poliisin partio sai hätäkeskukselta tehtävän tiistaina puolenpäivän aikoihin Lahden Mukkulaan. Ilmoituksen mukaan henkilöautoon oli tankattu polttoainetta 23 litraa ja poistui maksamatta niitä.

Partio tapasi ilmoituksessa mainitun henkilöauton pysähtyneenä Kivimaalla liikennevaloihin. Partio otti kuljettajan kiinni liikennevaloissa.

Autoa kuljettanut nelikymppinen nainen kertoi partiolle väärät henkilötiedot itsestään, mutta partio sai selville hänen henkilöllisyyden.

Hän puhalsi seulonta-alkometriin melkein nollatuloksen eli alle rattijuopumuksen rajan, mutta huumepikatesti oli positiivinen. Lisäksi hänelle ei ole voimassa olevaa ajo-oikeutta ja hänellä on vuoden sisällä 24 aiempaa kulkuneuvon kuljettamista oikeudetta.

Autoon tehtiin paikanetsintä, jonka yhteydessä autosta löytyi anastettua omaisuutta.

Poliisi otti naisen kiinni. Häntä epäillään varkaudesta, rattijuopumuksesta, kortitta ajosta, huumausaineen käyttörikoksesta ja väärän henkilötiedon antamisesta.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN ILMAINEN UUTISKIRJE //  

1 KOMMENTTI

  1. Tämä on juuri sitä,että maanteillä kulkee huumeihmisiä ja lääkkeiden väärinkäyttäjiä.Heidän ajotyyli jo näyttää niin akresiivisilta ja kaahaukselta.Huumetestejä on tehty vasta vuoden verran tiiviimmin,mitä olen uutisoinnista seurannut.
    Ihmettelen,että sellaisia ihmisiä,joilla ei ole mitään rikettä missään listalla,heitä ei saisi olla liikenteessä.Aivan kuin nuo epämääräiset ihmiset haluaisivat pitää omanaan maantiet.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Hyvä kysymys!