Ramudden ja Work Zone Safety Group ostavat Trafino Oy:n

Tilapäisten liikennejärjestelyiden ja turvallisuusratkaisujen asiantuntija Ramudden ja Work Zone Safety Group ovat ostaneet 100 prosenttia liikenteen varoitus- ja ohjaustarvikkeiden toimittajan Trafino Oy:n osakkeista.

Tämän kaupan myötä toimintaa on yhdeksässä Suomen kaupungissa ja 160 työntekijää.

Trafino

Trafino Oy on perustettu vuonna 1986 ja Grönlundin perhe osti sen vuonna 2002. Yhtiö keskittyy liikenteenhallintalaitteiden myyntiin, ja sillä on laaja toimittaja- ja asiakasverkosto, joka on rakentunut kahden viime vuosikymmenen aikana. Pääkonttori sijaitsee Vantaalla ja yhtiö työllistää 44 henkilöä.

Ramudden

Ramudden on tilapäisten liikenteenjärjestelyiden ja turvallisuusratkaisujen asiantuntija, jonka Hans-Olov Blom perusti vuonna 2005. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Gävlessä, Ruotsissa, ja sillä on 65 toimipaikkaa Ruotsissa, Suomessa, Norjassa, Virossa ja Kanadassa, ja yli 700 työntekijää. Suomessa toiminta kattaa kokonaisvaltaiset palvelut tilapäisiin liikennejärjestelyihin kuten suunnittelun, asennuksen ja tuotevuokrauksen. Myös kaikki liikenteenohjaus- ja liikennejärjestelypalvelut asfaltointityömaille hoituvat ympäri maan. Ramudden Suomen palveluksessa työskentelee yli 130 osaajaa.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Hyvä kysymys!