Poliisi sakotti sladissa ajaneita autoilijoita

Perjantai-illan aikana poliisi kirjoitti Sisä-Suomen alueella useita sakkoja autoilijoille liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Noin 20-vuotias mies luistatti autonsa perää Leppästensuonkadulla Tampereella. Poliisipartio oli havainnut, kuinka kyseinen kuljettaja oli useammassa risteyksessä ajanut perää luistattaen.

Nokialla Nuijamiestentiellä sijaitsevan marketin pysäköintialueella noin 19-vuotias nainen kuljetti henkilöautoa luisuttaen sitä käsijarrulla. Samaisella pysäköintialueella oli muita ajoneuvoja ja osa niistä oli liikkeellä.

Tampereella Uudenkylänkadulla noin 23-vuotias mies kuljetti henkilöautoa luisuttaen sitä ajoradalla sekä jäähallin pihassa. Tiellä ja jäähallin pihassa oli samaan aikaan muuta liikennettä.

Keuruulla Yliahontiellä noin 21-vuotias mies luistatti autoaan tien puolelta toiselle. Kyydissään hänellä oli kaksi matkustajaa.

Pihtiputaalla noin 19-vuotias mies ajoi tahallisesti perä luisussa tullessaan pyörätieltä Viitasaarentielle. Pyörätiellekään hänellä ei ollut asiaa henkilöautollaan.

Katso myös tämä: Video: Poliisi yritti lopettaa luistattelun – ensin se ei onnistunut, mutta lopuksi poliisi keksi keinon

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN ILMAINEN UUTISKIRJE //   

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here