Tampereella puolen tunnin takaa-ajo aiheutti lukuisia vaara-tilanteita

Kuva: CvB.

Eilen illalla yhdeksän jälkeen poliisipartio havaitsi Tampereella Kolmostiellä sankassa räntäsateessa henkilöauton, jonka takavalot olivat täysin pimeänä.

Henkilöauto oli ajamassa Lahdesjärven kohdalla kohti Tamperetta, kun poliisipartio kytki pysäytysvalot päälle. Ajoneuvo ajoi tien sivuun, mutta toisen poliiseista noustessa partioautosta, se lähtikin kiihdyttämään kohti Tamperetta.

Moottoritieltä pakomatka jatkui Viinikan liikenneympyrän kautta Tammelaan ja sieltä Kekkosentielle. Hervannan valtaväylän ja Sammon valtatien risteyksessä pakeneva auto kääntyi kohti Takahuhtia ja sieltä Linnainmaan kautta edelleen Leinolaan.

Pakenevaa ajoneuvoa yritettiin pysäyttää usean poliisipartion voimin, mutta se jatkoi ajoaan huomattavalla ylinopeudella ja aiheuttaen lukuisia vaaratilanteita.

Poliisi sai ajoneuvon pysähtymään vasta noin puolen tunnin pakomatkan jälkeen Kangasalan Vääränkalliontielle.

Ajoneuvon kuljettajaksi ilmeni noin 30-vuotias mies. Ajoneuvo oli ilmeisesti luvatta käyttöön otettu.

Turvallisuustarkastuksen yhteydessä miehen hallusta löytyi epäiltyä huumausainetta ja ajoneuvosta löytyi etsinnän yhteydessä käsiaseeseen kuuluva äänenvaimennin.

Poliisi epäilee kuljettajaa mm. törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, rattijuopumuksesta, moottorikulkuneuvon käyttövarkaudesta, huumausaineen käyttörikoksesta, ampuma-aserikoksesta ja haitanteosta virkamiehelle.

Katso tästä muita juttuja Tampereelta.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN ILMAINEN UUTISKIRJE //   

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here