Pieni mutta tärkeä asia — kasvomaski ilmaiseksi automuseon kävijöille

Uudenkaupungin Automuseo on heti ensimmäisen Suomessa ilmenneen korona-tapauksen ilmaantumisen jälkeen ryhtynyt toimiin sekä museon henkilökunnan, että museovieraiden suojaamiseksi.

Museon käytäviin on tehty tarvittavia levityksiä sekä nostettu hygieniatasoan.

Lokakuun alusta alkaen on ryhdytty jakamaan kaikille museovieraille ilmaiseksi kotimaista valmistetta oleva laadukas suu-nenäsuojus.

Ensimmäisenä kokeilijana olivat melko tuore uusikaupunkilainen Emma Huttunen ja hänet automuseovierailulle tuonut kaupungin Gran Old Lady Helena Vartiainen.

He olivat iloisesti yllättyneitä saadessaan heti museovierailun aluksi asianmukaiset suojamaskit.

Museon monipuolisuus ja laajuus olivat myös positiivinen yllätys vasta jonkin aikaa Uudessakaupungissa asuneelle Huttuselle.

Pitkäaikaisena yhteiskunnallisena vaikuttajana tunnettu Vartiainen toivoo, että kaikki suomalaiset osallistuisivat aktiivisesti koronan torjuntaan tähtääviin toimiin ja pitää automuseon aloitteellisuutta tässäkin asiassa hyvänä.

Hän totesi automuseon taas kehittyneen ja uudistuneen sitten hänen viime vierailunsa ja toivoi uusikaupunkilaisten sekä kaikkien suomalaisten nyt entistä paremmin huomaavan myös kotimaisen matkailun monipuoliset mahdollisuudet.

Uudenkaupungin automuseo on avoinna joka päivä kello 11 – 17

www.visituusikaupunki.fi/automuseo

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN ILMAINEN UUTISKIRJE //  

 

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here