Opel Combo Life -mallista täyssähköinen versio

Täyssähköinen uusi Opel Combo-e Life on Opel-malliston uutuus. Opel Combo-e Life on saatavissa kahdella koripituudella (4,40 m ja 4,75 m XL-malliversio) viisi- tai seitsenpaikkaisena varustettuna joko yhdellä tai kahdella liukuovella.

Combo-e Life on saatavissa sekä Comfort että Innovation Plus varustetasoissa ja XL-malliversio Innovation Plus varustetasossa.

Vakiopituisen mallin tavaratilan tilavuus on 597 litraa ja XL-malliversion 850 litraa. Uutuus näyttää kykynsä myös tavaroiden kuljetuksessa, kun takaistuimet käännetään alas. Vakiomallin tavaratila yli kolminkertaistuu 2166 litraan ja XL-mallin jopa 2693 litraan.

Kehittynyttä täyssähköistä tekniikkaa

Ajoprofiilista ja vallitsevista olosuhteista riippuen uuden Combo-e Life:n toimintasäde on suurimmillaan 280 kilometriä (WLTP).

Akku, jossa on 216 kennoa 18 moduulissa, on sijoitettu etu- ja taka-akselin väliin lattiatason alle.

Alentunut ajoneuvon painopiste parantaa auton ajettavuutta ja akut on istutettu runkoon siten, että matkustusmukavuudesta ei ole tarvinnut tinkiä.

Kuva: Opel.

Opel Combo-e Lifen kehittyneessä regeneratiivisessa jarrujärjestelmässä on valittavana kaksi eri asetusta. Tämä lisää entisestään tehokkuutta 100 kW: n (136 hv) ja 260 Nm: n täyssähköautoon.

Julkisista 100 kW:n pikalatausasemista 50 kWH:n akun lataa 80 prosentin täyttöasteeseen puolessa tunnissa.

Autossa on vakiona 7,4 kilowatin yksivaiheinen sisäinen laturi ja lisävarusteena on saatavissa tehokas kolmivaiheinen 11 kilowatin laturi. Akuilla on pitkä 8 vuoden tai 160 000 kilometrin takuu.

Myös 230 voltin pistorasia

Kuljettajalle ja matkustajille on tarjolla kattava valikoima turvallisuutta lisääviä varusteita kuten, kuljettajan vireystilan tunnistus, automaattinen hätäjarrutus jalankulkijan tunnistuksella, kaistallapitoavustin ja liikennemerkkien tunnistus sekä Suomen talviolosuhteisiin helpotusta tuova IntelliGrip-pidonhallintajärjestelmä.

Kuva: Opel.

Combo Life-e tarjoaa Opelin tuttuun tapaan modernit Apple CarPlay- ja Android Auto -yhteensopivat Infotainment-järjestelmät jopa 8 tuuman värikosketusnäytöllä sekä usb-liittimet älypuhelimen ja tablettien lataamiseen. Autossa on myös 230 V pistorasia, johon voi liittää vaikkapa kannettavan tietokoneen.

Lisätietoa Opel-malliston hinnoittelusta ja vakiovarustelusta löytyy osoitteesta www.opel.fi

Opel Combo-e Life Comfort alkaen 34 990 euroa ja Combo-e Life XL Innovation Plus 41 990 euroa.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN ILMAINEN UUTISKIRJE //   

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Hyvä kysymys!