Nyt 16-vuotias hurjasteli 145 km/h kahdeksankympin alueella!

Tänä keväänä on erityisen paljon 17-vuotiaita kuljettajia jääneet kiinni kovista nopeuksista. Eilen illalla haaviin jäi taas yksi 17-vuotias, mutta lisäksi yksi 16-vuotias.

Perjantai-iltana Lammilla poliisi mittasi tutkalla henkilöauton nopeudeksi 145 km/h rajoituksen ollessa 80 km/h.

Poliisi määräsi autoa ajaneen 16-vuotiaan poijan väliaikaiseen ajokieltoon ja hänen mopokorttinsa otettiin poliisin haltuun.

Kyydissä oli kaksi alaikäistä henkilöä. Poliisi tutkii tapausta törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta.

Katso tästä  muut kaahaamisjutut.

Toiselle samalla tieosuudella samaan aikaan kulkeneelle henkilöautolle poliisi mittasi nopeudeksi 148 km/h.

Poliisi määräsi autoa kuljettaneen 17-vuotiaan pojan väliaikaiseen ajokieltoon ja hänen tänä keväänä saamansa ajokortti otettiin poliisin haltuun.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

 

1 KOMMENTTI

  1. Ei näy näillä kaahailijoilla järkeä riittävän rauhallisempaan ajamiseen. Eihän se ajokortti ole mikään todiste ajotaidosta, vaan lupa jatkaa ajo-opiskelua omin päin. Ehkä yksi hyvä konsti rauhoittaa Näitä ”maantiekiitäjiä” olisi tehdä kuten ”Highway Patrol.lissa” ja vain kylmästi takavarikoida auto vähintään kuukaudeksi olipa se sitten oma tai lainattu vanhemmilta. Törkeämmissä tapauksissa auto suoraan romuttamon kautta sulatettavaksi.
    Kuinka monta näistä ”maantiekiitäjistä” onkaan päässyt vähintään rullatuoliin tai ”puupalttooseen” ja paljonko ovat aiheuttaneet kärsimyksiä kanssa-ihmisille? Me rauhallisemmat autoilijathan maksamme vakuutusmaksuissamme heidänkin aiheuttamansa vahingot ja mahd. eläkkeet loppuiäksi. Sitten saa vain äitimuori pahoitella ”kuinka taitava ja rauhallinen kuski se meidän Pekka olikaan mutta sitten vain vähän lipsahti”.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän