Nokian Renkaat julkisti neljä uutta kesärengasta

Nokian Renkaat julkisti tänään uusia kesärenkaita. Uudet renkaat tulevat markkinoille ensi vuoden kesäkauteen.

Nokian Hakka-perheeseen tuodaan uusi Nokian Hakka Green 3 -kesärengas. Pakettiautoille tuodaan uusi Nokian Hakka Van. Nordman-valikoimaan tuodaan taas henkilöauton kesärengas Nordman SZ2 ja katumaastureille Nordman S2 SUV.

Nokian Renkaiden tiedotteen mukaan Nokian Hakka Green 3 -kesärengas yhdistää märän kelin turvallisuuden ja kepeän rullaamisen.

Uuden Hakka Green 3:n kulumiskestävyys on Nokian Renkaiden mukaan jopa 35 prosenttia parempi edeltäjäänsä verrattuna. EU-rengasmerkinnän märkäpitoluokitus on suurimmassa osassa kokoja A eli paras mahdollinen. Laajasta valikoimasta löytyy yhteensä 6 märkäpidoltaan ja vierintävastukseltaan EU-rengasmerkinnän parhaaseen A-luokkaan rankattuja rengaskokoja kuten markkinoiden suosituin koko 205/55 R16.

Uusi pakettiautorengas Nokian Hakka Van soveltuu kaikkiin nykyaikaisiin jakelu- ja pakettiautomalleihin. Tarjolla on 21 tuotteen valikoima aina 14-tuumaisesta renkaasta 18-tuumaiseen saakka nopeusluokissa R (170 km/h), S (180 km/h) T (190 km/h) ja H (210 km/h).

Nokian Nordman -kesärenkaat edustavat Nokian Renkaiden kattavan ja monipuolisen kesätuotevalikoiman B-segmenttiä, mikä tarkoittaa hinta-laatusuhteeltaan edullisempaa vaihtoehtoa.

Nokian Nordman SZ2 on suunnattu nopeaan ajoon ja Nokian Nordman S2 SUV katumaastureihin.

Kovaan käyttöön ja korkeampiin nopeuksiin kehitetty SZ2 edustaa UHP-kategoriaa, henkilöauton renkaiden kovinta kastia. Sen kokovalikoimaan kuuluu 21 tuotetta 16-tuumaisesta 20-tuumaiseen, nopeusluokissa V (240km/h), W (270 km/h ) ja Y (300 km/h).

Yhä kasvaville SUV-markkinoille täsmätty S2 SUV -mallin kokovalikoima koostuu yhteensä 26 tuotteesta 16-tuumaisesta 19-tuumaiseen saakka. Uutuustuotteiden nopeusluokka on T (190 km/h), H (210 km/h) ja V (240 km/h). Laajassa valikoimassa on myös suuri määrä erikoistuotteita, jotka ovat XL-merkittyjä eli renkaiden kantavuus on korkein mahdollinen.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN ILMAINEN UUTISKIRJE //  

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here