Nokian Renkaat esittelee uuden rengasperheen raskaalle liikenteelle

21.8.2018 15.30

120-vuotisjuhlaansa viettävä Nokian Renkaat on viime vuosina laajentanut kuorma- ja linja-autotuotevalikoimaansa. Viimeisin lisäys valikoimaan on Nokian R-Truck -rengasperhe vaativaan tie- ja maastokäyttöön, kuten maansiirtotyömaille ja metsäautoteille.

– Tie- ja maastokäyttö vaatii renkaalta erityisiä, toisinaan jopa keskenään ristiriitaisia ominaisuuksia, kertoo Nokian Raskaiden Renkaiden tuotepäällikkö Teppo Siltanen.

– Tasainen valtatie ja kivinen maansiirtotyömaa tai mutainen metsäautotie ovat hyvin erilaisia.

Maastokäytön näkökulmasta kaikissa Nokian R-Truck -renkaissa on avoin pintakuvio ja leveät urat, joiden myötä renkaan kuvion puhdistuvuusominaisuudet ovat hyvät pehmeässä maastossa, kuten mudalla, hiekalla ja lumella. Tämä parantaa sekä pitoa että luotettavuutta, todetaan Nokian Renkaiden tiedotteessa.

Sen lisäksi renkaissa on tiedotteen mukaan erityinen kumiseos, joka suojaa hyvin viilloilta ja halkeamilta. Tämä puolestaan vähentää rengasvaurioita kovemmassa maastossa. Renkaiden pääurissa on myös kivenpoistajat, jotka pidentävät renkaan käyttöikää.

Tiekäytössä Nokian R-Truck -rengas tarjoaa Nokian Renkaiden mukaa erinomaisen kilometrisuoritteen, kiitos tasaisen kulumismuodon ja alhaisen lämmönkehityksen. 

Lisäksi renkaiden ominaisuudet kestävät koko niiden käyttöiän. Symmetrinen pintakuvio on Nokian Renkaiden mukaan myös hiljainen ja sen vierinvastus on alhainen.

Nokian R-Truck soveltuu ympärivuotiseen käyttöön. Kaikissa renkaissa on 3PMSF-hyväksyntä, ja ne soveltuvat sekä lumisille teille että kuumalle asfaltillekin.

Kolme eri mallia

Nokian R-Truck Steer
Ympärivuotiseen käyttöön suunniteltu Nokian R-Truck Steer sopii eturenkaaksi erilaisiin ajoneuvoihin sekä tiellä että maastossa.

Nokian R-Truck Drive
Joka vuodenajan rengas vetopyörille on suunniteltu tie- ja maastokäyttöön – vaativiin olosuhteisiin ja monenlaiseen maastoon. Sen urissa on suuret ja kestävät kuviopalat, jotka Nokian Renkaiden mukaan vähentävät viiltoja ja repeämiä haastavissa ympäristöissä.

Nokian R-Truck Trailer
Nokian R-Truck Trailer on optimoitu maanteille, metsäautoteille ja maastoon ympärivuotiseen perävaunukäyttöön.

Lisätietoa tästä.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here