Nissanin uuden täysssähköauton Ariyan ennakkotilaukset käyntiin Norjassa

Kansainvälinen sähköautopäivä 9. syyskuuta 2021 tarkoittaa Nissanille uutta lukua matkalla kohti sähköisempää tulevaisuutta.

Ennakkotilaukset täyssähköiselle Ariyalle avataan tänä kyseisenä päivänä Norjassa. Norja on tunnettu johtavasta asemastaan sähköautojen käyttöönottomaana.

Ariyasta tulee myyntiin neljä eri versiota.

Kaksivetoinen Ariya 63 kWh -versio on vaihtoehto niille, jotka autoilevat pääasiassa lyhyitä matkoja kaupunki- ja esikaupunkialueilla.

Perheille, jotka haluavat tehdä pidempiä matkoja, Ariya 87 kWh tarjoaa kaksivetoista menoa pidemmällä toimintamatkalla.

Ariya e-4orce 87 kWh nelivedolla puolestaan sopii niille, jotka arvostavat pidemmän toimintamatkan ja neljälle renkaalle jaetun tasaisen voiman miellyttävää yhdistelmää.

Ariya 87 kWh Performance on ihannevalinta kuljettajalle, joka etsii jännitystä suuremmasta tehosta ja vaikuttavasta vääntömomentista.

Kaikki Ariyan neljä versiota ovat saatavilla kesällä 2022.

Kaksimoottorisissa ja nelivetoisissa Ariya-versioissa on hyödynnetty Nissanin edistyksellistä nelivedon ohjaustekniikkaa, e-4orcea.

Nissan Ariyan neljä Euroopassa saatavilla olevaa versiota

Kuva: Nissan.

Huom: Yllä olevat tekniset tiedot ovat syyskuulta 2021 ja paikallisen hyväksynnän alaisia. Mallien nimet, ominaisuudet ja tekniset tiedot voivat vaihdella markkina-alueittain.

Norjalaiset asiakkaat voivat vierailla Nissanin verkkosivustolla osoitteessa nissan.no aloittaakseen enakkotilausprosessin ja tutustuakseen tarkemmin Ariyan eri versioihin 9. syyskuuta alkaen.

Muut Euroopan markkinat seuraavat perässä lähikuukausina.

Nissan Ariya saapuu Eurooppaan kesällä 2022.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Hyvä kysymys!