Musiikkia tien päälle — DAF-kuljettajilta rekankuljettajien soittolista

Matka ilman musiikkia on kuin kuorma-auto ilman pyöriä. Musiikki vaikuttaa mielialaan ja kertoo myös kuuntelijansa persoonasta: tällainen minä olen.

DAF tarjoaa musiikkia tien päälle ja julkaisee yhdeksän kuljettajien toisille kuljettajille laatimaa Spotify-soittolistaa: DAF Trucker Tracks.

DAF Trucker Tracks -soittolistat paljastavat kiehtovasti kuljettajien erilaiset musiikkimieltymykset.

DAF Trucksin sosiaalisen median asiantuntija Roel Koppers kertoo.

– Kuljettajat ovat lisänneet palveluun paljon rock-, country- ja pop-kappaleita, ja me olemme lajitelleet ne erillisiksi soittolistoiksi musiikkityylin mukaan. Oman listansa ovat saaneet esimerkiksi klassikot, hardstyle- ja dance-kappaleet sekä joululaulut.

Onko vastaan tullut jotakin yllättävää?

– Olen saanut tutustua esimerkiksi saksalaiseen iskelmämusiikkiin, portugalilaisiin fado-kappaleisiin, irlantilaisiin pubilauluihin, australialaiseen rockiin, italialaiseen räppiin ja ranskalaisiin chansoneihin. Tänään joku lähetti myös kappaleen Mediæval Bæbesilta. Erikoinen mutta hieno valinta! Suurin osa kappaleista on kuitenkin erittäin tunnettuja. Dire Straits, AC/DC, U2, Volbeat, Metallica, Tony Justice ja Armin van Buuren ovat tietenkin hyvin suosittuja kuorma-auton kuljettajien keskuudessa.

Voit lisätä oman suosikkikappaleesi DAF Trucker Tracks -soittolistalle osoitteessa www.daf.com/truckertracks.

Listaa päivitetään säännöllisesti.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN ILMAINEN UUTISKIRJE //   

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here