DAF tuo kuorma-autoihin etäluettavan ajopiirturin

DAF Trucks esittelee DAF Connect -kalustonhallintajärjestelmän uuden ominaisuuden: Remote Tacho Download.

Sen avulla kuljetusyritykset voivat lukea, tallentaa ja analysoida kuljettajakortteja ja ajopiirturitietoja verkossa reaaliajassa.

Remote Tacho Download auttaa yritystä ylläpitämään tarkkaa ajopiirturitietojen hallinnointijärjestelmää ja säästämään aikaa.

Remote Tacho Download on lisätty sovelluksena DAF Connect -järjestelmään. Se on verkossa toimivaan kalustonhallinta-alusta, joka seuraa ajoneuvojen, kaluston ja kuljettajien tilannetta reaaliajassa.

Uudella sovelluksella on helppoa tarkastella kaikkien yhdistettyjen ajoneuvojen ja kuljettajien ajopiirturitietoja. Ajo- ja lepoajat näytetään reaaliajassa.

DAF:n Remote Tacho Download -sovelluksessa on kolme ratkaisua yhdessä: lataaminen, tallennus ja analyysi.

– On todella työlästä ja vaikeaa pitää tarkkaa kirjaa kuljettajakorteista ja ajopiirturien muisteista. Jokaisesta virheestä voi joutua maksamaan tuhansia euroja, toteaa DAF Connectin markkinointipäällikkö Jorg Wijnands.

DAF Connect -järjestelmän uusi Remote Tacho Download -toiminto varmistaa ajopiirturitietojen automatisoidun luvun ja tallennuksen kaikkien lakisääteisten velvoitteiden mukaisesti.

– Kuljetusyritys voi myös jatkuvasti seurata kuorma-autojaan ja kuljettajiaan ja varmistaa, että ajo- ja lepoaikaohjeistuksia noudatetaan. Epäkohtiin voi tarpeen mukaan puuttua. Tämä parantaa tieturvallisuutta ja ehkäisee kalliita virheitä, Wijnands jatkaa.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN ILMAINEN UUTISKIRJE //  

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here