Mitsubishin uuden ASX-mallin hinnat on nyt julkaistu

Vuodesta 2009 alkaen Mitsubishi ASX:ää on myyty maailmanlaajuisesti jo 1,32 miljoonaa kappaletta. ASX on Mitsubishi Motorsin kolmanneksi eniten myyty malli, ja on tärkeässä roolissa Mitsubishin globaalissa strategiassa.

ASX on suosittu malli myös Suomessa ja on onnistunut kasvattamaan myyntiään viime vuoteen verrattuna (tammi-lokakuu) peräti 211 prosenttia 781 kappaleeseen.

Kuva: Mitsubishi.

Uusi Mitsubishi ASX

Mitsubishi ASX on varustettu 2.0 litran bensiinimoottorilla, joka on liitetty joko viisivaihteiseen manuaalivaihteistoon tai CVT-automaattivaihteistoon, jossa on myös 6-vaihteinen Sport-ajotila. Uusi ASX on saatavilla sekä etu- että nelivetoisena.

ASX tarjoaa myös uusimpia passiivisen ja aktiivisen turvallisuuden ominaisuuksia, kuten iskunkestävän korirakenteen, sekä hätäjarrujärjestelmän.

Uuden Mitsubishi ASX:n tunnusomaisin piirre takaosan muotoilussa on led-takavalojen terävä ja koko takaosan leveyden mittainen dynaaminen muoto.

Kuva: Mitsubishi.

Multimedia ja älypuhelinliitettävyys

Uuden Mitsubishi ASX:n multimedianäytön koko on kasvanut seitsemästä tuumasta kahdeksaan tuumaan.

Korkeimpien varustetasojen mallit on varustettu Tom Tom -navigointijärjestelmällä, johon voidaan yhdistää esimerkiksi reaaliaikaiset liikennetiedot oman älypuhelimen kautta.

Uuden Mitsubishi ASX:n alkaen-hinnat ovat:

Invite MT (manuaali alkaen) 21 990 €
Invite CVT (automaatti alkaen) 23 990 €

Uusi ASX on tilattavissa Mitsubishi-jälleenmyyjillä.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN ILMAINEN UUTISKIRJE //   

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here