Helsinkiläinen katsastusasema lupaa: ”Meillä Suomen halvin katsastus”

Tulevan perjantain Black Friday -alennuspäivän myötä Citykatsastuksen Kehä 1 -katsastusasemalla alkaa kampanja, jossa asema lupaa olevansa Suomen halvin.

Käytännössä Citykatsastus Kehä 1 lupaa siis katsastukselle hintatakuun.

– Rahoistaan tarkan asiakkaan ei tarvitse enää seurata katsastushintoja netistä, koska me annamme halvimman hinnan aina automaattisesti, Citykatsastuksen toimitusjohtaja Mika Kukkonen kertoo.

Kukkonen sanoo seuraavansa katsastuksen hintatasoa aktiivisesti ja hinnoittelevansa jatkossa Kehä 1 -aseman palvelut aina halvemmaksi kuin halvimmalla löytämällään kilpailijalla.

-Ja toki Black Friday on se päivä, kun Citykatsastus Kehä 1 on absoluuttisesti Suomen halvin paikka katsastaa auto, Kukkonen jatkaa.

-Liiketoiminnankin kannalta tämä on ihan järkevää, sillä aseman käyttöaste saadaan näin huippuunsa.

Keskiviikkona Citykatsastuksen ajanvaraussivuston mukaan hinta on 35 euroa, riippumatta päivästä. Päästömittauksen hinta on 34 euroa, eli yhteensä 69 euroa.

Mitkä toimenpiteet on suoritettava määräaikaiskatsastuksessa?

  • Tekninen tarkastus (useita tarkastuskohteita mm. alusta, iskunvaimennus, valot, jarrut, turvalaitteet, renkaat jne.)
  • Päästömittaus

CityKatsastus Kehä 1 -toimipiste toimii osoitteessa Isonpellontie 7-9, 00720 Helsinki (Kehä 1, Oulunkylän liittymä).

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN ILMAINEN UUTISKIRJE //   

2 KOMMENTIT

  1. >Keskiviikkona Citykatsastuksen ajanvaraussivuston mukaan hinta on 35 euroa, riippumatta päivästä. Päästömittauksen hinta on 34 euroa, eli yhteensä 69 euroa.

    Helppokatsastuksella 39€ Black Friday -paketti sisältäen myös päästömittauksen. Mikä ihmeen kaupallinen yhteistyö tämä on olevinaan, yrittäkää edes.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here