Tulevana viikonloppuna voi tutustua uuteen Mitsubishi Colt -malliin!

Täysin uusi Mitsubishi Colt ensiesitellään Suomessa tulevana viikonloppuna.

Colt on klassikko Mitsubishi-mallistossa. Vuonna 1978 ensimmäisen kerran Euroopassa esiteltyä autoa myytiin kuuden ensimmäisen sukupolven aikana yhteensä 1,2 miljoonaa kappaletta.

Nyt esiteltävä seitsemännen sukupolven Colt perustuu Renault-Nissan-Mitsubishi-allianssin CMF-B-alustalle. Auto on suunniteltu eurooppalaisille markkinoille.

Uuden Coltin mallisto muodostuu kolmesta eri varustetasosta: Invite, Intense ja Instyle. Jo hinnat alkaen -varustetaso on kattava sisältäen muun muassa seuraavat mukavuus- ja turvallisuusvarusteet: automaattinen ilmastointi, peruutuskamera, pysäköintitutkat edessä ja takana, 7-tuumainen kosketusnäyttö, kaistavahti, kaistallapitoavustin, avaimeton lukitusjärjestelmä, langaton älypuhelimen lataus, langaton Apple Car Play ja Android Auto sekä vakionopeudensäädin.

Malliston keihäänkärkenä on täyshybridi 1.6L Hybrid (145 hv). Täyshybridimalli on varustettu kahdella sähkömoottorilla ja automaattisella monitilavaihteistolla. Hybridimallin toimintamatka on jopa 900 kilometriä. Auton yhdistetyt CO2-päästöt ovat alhaisimmillaan 94 g/km. Täyshybridi on saatavana myös Instyle-varustetasolla, joka sisältää muun muassa 10-tuumaisen digitaalimittariston, Around View Monitor -kamerajärjestelmän, yhdeksällä kaiuttimella varustetun Bose Premium -äänentoistojärjestelmän, mukautuvan vakionopeudensäätimen Stop & Go -ominaisuudella, pysäköintiavustimen sekä risteävän liikenteen varoitusjärjestelmän peruutettaessa.

”Colt on suuri mahdollisuus merkille Suomessa. Monen tähän asti luokkaa hallinneiden mallien tuotanto on kokonaan loppumassa, mikä avaa uusia markkinoita Mitsubishille. Samalla Colt vahvistaa merkin asemaa B-segmentissä uuden ASX-mallin rinnalla”, sanoo Astara Finlandin Mitsubishi Brand Director Jyrki Mäkinen.

Hinnat alkaen mallina on Mitsubishi Colt Invite 1.0L MPI-T 90 hv, jossa on kuusivaihteinen manuaalivaihteisto. Hinnat alkavat 19 990 eurosta. Auto on saatavana uuden ASX-mallin tavoin täyshybridinä. Hybridimalliston hinnat alkavat 25 990 eurosta.

Uusi Colt valmistetaan allianssin Bursan tehtaalla Turkissa.

Lue myös: Toimittaja koeajoi Mitsubishi Coltin vuonna 1983 – 40 vuotta myöhemmin hän tutustui automallin uusimpaan sukupolveen!
Lue myös: Päivän automainos: Mitsubishi Colt — Taloudellisen ajon edut ja ärhäkän menon ilot
Lue myös: Uuden Mitsubishi Colt -malliston hinnat julkaistu

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //  

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän