Mikko Heikkilällä tavoitteena ajaa kaasu pohjassa Puolan EM-rallissa

Mikko Heikkilä lähtee hakemaan runsasta pistesaldoa tulevana viikonloppuna ajettavasta Puolan EM-rallista.

Paluu soralle edellisen Kanariansaarilla ajetun osakilpailun jälkeen on nurmijärveläiskuljettajan mieleen. Viime vuotisen reitin perusteella Puolan nopeat erikoiskokeet sopivat viime vuoden Suomen mestarille.

Heikkilä yhdessä kartanlukijansa Samu Vaalerin kanssa, lähtevät pistejahtiin rallin EM-sarjan kolmannessa osakilpailussa Puolassa tulevana viikonloppuna.

The Racing Factory -tallin Skoda Fabia Rally2 Evolla kilpaileva Heikkilä lähtee hakemaan pistepottia Portugalissa johtoasemasta koetun rengasrikon ja Kanariansaarten osakilpailun haastavan osakilpailun jälkeen.

-Tavoitteena on ajaa kaasu pohjassa niin kovaa kuin osataan, eli ei mitään tavallisesta poikkeavaa. Olisi kiva saada kohta vähän pisteitäkin ja päästä maaliin hyvällä sijoituksella ja ilman rengasrikkoja. Koitetaan ottaa uusi aloitus kauteen kahden vähän huonommin menneen kilpailun jälkeen.

Tulevan viikonlopun kilpailu on nurmijärveläiskuljettajalle ensimmäinen Puolassa. Lähimpänä Puolaa on viime vuoden Latvian EM-ralli, jossa Heikkilä sijoittui kolmanneksi.

Ralli EM-sarjan kauden kolmas, Junior ERC -sarjan aloittava osakilpailu 79th Orlen Rajd Polski ajetaan 19.-21.5.

Pistetilanne 2/8 osakilpailun jälkeen

1. Hayden Paddon 58 NZL

2. Yoann Bonato 47 FRA
3. Efren Llarena 34 ESP

4. Mads Östberg 24 NOR

14. Mikko Heikkilä 11 FIN

Rallin EM-sarja: Heikkilä jäi kauas kärjestä

Rengasrikko pilasi Mikko Heikkilän EM-rallin

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän