Rallin EM-sarja: Heikkilä jäi kauas kärjestä

Mikko Heikkilä kartanlukijansa Samu Vaalerin kanssa ovat sijoittuneet Kanariansaarilla ajetun rallin Euroopan mestaruussarjan kauden toisessa osakilpailussa seitsemänneksitoista.

Portugalilaisen The Racing Factory -tiimin Skodalla kilpailevalle Heikkilälle matka Kanarian aurinkoon oli tuloksellisesti vaisu, ja katseet on käännetty sarjan seuraavaan osakilpailuun.

– Paikoitellen ajo tuntuu ihan hyvältäkin, mutta kello ei ole samaa mieltä. Myös nuottien kanssa on vielä vähän hakemista, nuotit ovat moneen paikkaan liian tiukkoja. Toinen lenkki meni pikkuisen paremmin, ajo oli vähän rohkeampaa vaikkei se ajoissa näkynytkään. Asvaltilla ajo ei ole niin rutiininomaista vielä.

– Aika mitäänsanomaton olo. Käytännössä koko loppulenkki satoi vettä, ja jos ajo ei täysin onnistu kuivallakaan, niin märällä vielä vähemmän. Hirveitä odotuksia ei tämän rallin kohdalla ollut, mutta kuitenkin odotin vähän parempaa viikonloppua.

Vaisun Kanariansaarten osakilpailun jälkeen Heikkilän katse on jo suunnattu kohti Puolassa kahden viikon päästä ajettavaa kauden kolmatta osakilpailua.

– Eihän tässä ole kuin viikko kotona ja sitten Puolaan. Siellä taas uudenlainen ralli luvassa omine metkuineen.

Rally Islas Canarias

1. Yoann Bonato 1:55:05,8 Citroen C3 Rally2 FRA

2. Hayden Paddon +36,9 Hyundai i20 N Rally2 NZL

3. Efren Llarena +53,4 Skoda Fabia RS Rally2 ESP


19. Mikko Heikkilä +1:09,0 Skoda Fabia Rally2 Evo FIN

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //  

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän