Michelinin uusi nastarengas on menestynyt hyvin lehtien talvirengastesteissä

Clas von Bell

Michelin X-Ice Nort 4.

22.10.2018 16.20

Michelinin uusi nastarengas, jossa on peräti 250 nastaa, on nyt saatavilla rengasliikkeissä. 

X-Ice North 4 on voittanut johtavien lehtien nastarengastestit niin Suomessa, Ruotsissa kuin Norjassakin, todetaan Michelinin tiedotteessa.

Tämän vuoden talvirengastesteissä Michelin X-Ice North 4 -nastarengas sijoittuu kärkeen. Suomessa se voitti Tekniikan Maailman nastarengastestin, ja Moottori, joka ei halunnut julkaista varsinaista paremmuusjärjestystä testaamistaan renkaista, kehuu erityisesti renkaan ominaisuuksia jäällä.

Ruotsissa X-Ice North 4 sijoittui ykköseksi sekä Teknikens Världissä, Aftonbladetissa että Svenska Dagbladetissa, ja Norjassa Dagbladetissa. 

Otteita suomalaislehtien testiarvioista:

Moottori: Michelinin muita suurempi nastamäärä toimii erinomaisesti: ranskalaisrengas sijoittuu kaikissa jääkokeissa ykköseksi. – Testin paras pito jäällä; erityisen rauhallinen ajettava. 

Tekniikan Maailma: Michelinin uutuus on jääpidoltaan kaikkien aikojen paras testaamamme nastarengas ja erityisen helppo ajettava liukkaimmillakin keleillä. Myös lumella Michelinin pito on hyvä. Se käyttäytyy korostuneen rauhallisesti, eikä pito lopu kesken tiukoissakaan tilanteissa. 

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here