Mazdan ensimmäisen sähköauton Suomen toimitukset alkavat syksyllä — näin paljon se maksaa

Kuva: Mazda.

Mazdan ensimmäinen täyssähköauto uusi Mazda MX-30 on hinnoiteltu Suomessa. Myynti aloitetaan First Edition -mallilla mihin sisältyy erittäin kattava paketti varusteita houkuttelevaan 35 990 euron hintaan.

Sähköauton hankintatuen kanssa hinta on 33 990 euroa. Ensimmäiset autot saapuvat Suomeen syksyn 2020 aikana ja ennakkotilauksen voi nyt tehdä Suomen Mazda -jälleenmyyjillä kautta maan.

Kuva: Mazda.

Mazda MX-30:n freestyle-ovet ovat yksi korin muotoilun katseenvangitsijoista. Suuri oviaukko ilman keskipilaria varmistaa helpon pääsyn koko perheelle.

Mazda MX-30 First Editionissa on kaksi erilaista sisustusvaihtoehtoa.

Modern Confidence -sisustuksen vaalea, nykyaikainen look syntyy valkoisesta vegaanisesta nahkajäljitelmästä, melange-sävytetyistä kankaista ja korkista.

Industrial Vintage puolestaan sovittaa ruskean vegaanisen nahkajäljitelmän denim-väriseen kankaaseen ja tummempaan korkkiin.

Auto on 4,395 mm pitkä

Modern Confidence. Kuva: Mazda.

Voimalinjana on e-Skyactiv -sähkömoottori, mikä kuljettaa autoa vaivattomasti 143 hevosvoiman ja 265 nm väännön ansiosta. Kiihtyvyys 0-100km/h on 9,7 sekuntia.

Akun kapasiteetti on 35,5kWh ja yhdistetty toimintamatka on 200 kilometriä WLTP -mittaustavan mukaan.

AC -latauksella enimmäissyöttöteho on 6,6 kW ja CCS -combolla enimmäissyöttöteho on 50 kW, mitä käyttämällä 80 % varauksen lataamiseen menee noin 40 minuuttia. Akun takuu on 8 vuotta tai 160 000 kilometriä.

Industrial Vintage. Kuva: Mazda.

First Edition -mallien vakiovarustelu sisältää muun muassa metallivärin, 18 tuuman alumiinivanteet, adaptiivisen vakionopeussäätimen, adaptiiviset led-ajovalot, tuulilasin heijastusnäytön, pysäköintitutkat eteen ja taakse, peruutuskameran ja 8,8 tuuman Mazda Connect multimediajärjestelmän navigoinnilla.

Katso tästä muita Mazda-juttuja.

Mazda MX-30 First Edition -mallia myydään vain rajattu 50 kappaleen erä. Asiakastoimitukset alkavat syksyllä 2020.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here