Lokakuussa tuleva uusi Kia Sorento on hinnoiteltu

Suomessa lokakuun alussa esiteltävän täysin uuden Kia Sorenton hinnat on julkaistu.

Alkaen mallina on etuvetoinen hybridiversio, joka on yksi auton uusista voimalinjoista.

Uusi Sorento on saatavana neljällä eri voimalinjalla, joista kolme on uusia. Nykyisen 2,2-litraisen dieselvoimalinjan (202 hv) rinnalla uusia ovat: 1,6-litrainen bensiinihybridi (230 hv) etu- ja nelivetoisena sekä myöhemmin esiteltävä 1,6-litrainen ladattava bensiinihybridi nelivedolla (265 hv).

Kia Sorento on saatavana neljällä eri varustetasolla: EX, Business, Business Premium ja Business Luxury. Jo EX-varustetaso on kattava käsittäen muun muassa seuraavat mukavuus- ja turvallisuusvarusteet: 12 tuuman digitaalimittaristo, 8 tuuman kosketusnäyttö, älykäs nopeusrajoitusavustin, mukautuva kaistallapitoavustin, led-ajovalot sekä elektroninen vaihteenvalitsin.

Business Luxury -tasoon kuuluvat näiden lisäksi etäpysäköintiavustin (dieselissä), tuulilasinäyttö, kuolleenkulman monitori, 360 kamerajärjestelmä, risteävän liikenteen varoitin ja aktiivinen avustin, Bose-äänentoistojärjestelmä sekä kuorman tasaava takajousitus.

Kuva:

Neljännen sukupolven Sorento on ensimmäinen Kia, joka perustuu merkin uuden sukupolven SUV-alustalle. Kaikki Sorenton voimalinjat ovat saatavana 5- tai 7-paikkaisina.

Uusi Sorento on aina automaattivaihteinen. Mallisto laajenee ensi vuoden alussa esiteltävällä ladattavalla hybridillä, jonka hinnat julkistetaan lähempänä lanseerausta.

Neljännen sukupolven Sorenton hinnat alkavat 48 390 eurosta.

Uusi Kia Sorento esitellään Suomessa 2.-10. lokakuuta.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here