Liikennekaasun tankkausasemaverkosto laajeni Seinäjoelle

Kaasuautojen määrä Suomen teillä jatkaa voimakasta kasvuaan. Gasum vastaa kysyntään laajentamalla tankkausasemaverkostoaan kohti pohjoista avaamalla uuden kaasutankkausaseman Seinäjoelle.

Seinäjoen aseman keskeinen sijainti tukee Länsi-Suomen ja myös Pohjois-Suomeen suuntautuvaa kaasuliikennettä tarjoamalla edullista ja ympäristöystävällistä bio- ja maakaasua polttoaineeksi sekä henkilöautojen että raskaan liikenteen käyttöön.

Raskaan liikenteen merkitys Pohjoismaiden logistiikkajärjestelmässä on keskeinen. Raskaan maantieliikenteen kuljetusten määrä on kasvussa ja nykyisin se aiheuttaa jopa noin 30 prosenttia Euroopan tieliikenteen hiilidioksidipäästöistä. Jotta kansalliset ja kansainväliset päästövähennystavoitteet voidaan saavuttaa, on raskaan liikenteen päästöjä vähennettävä nopeasti.

LNG tarjoaa kilpailukykyisen polttoaineratkaisun vähentää välittömästi raskaan liikenteen päästöjä, sillä sen elinkaaren aikaiset kasvihuonepäästöt ovat yli 20 prosenttia pienemmät kuin fossiilisen dieselin.

– Logistiikka-alan edelläkävijöinä haluamme olla puhtaamman liikenteen eturintamassa ja hyödyntää vähäpäästöisiä polttoainevaihtoehtoja heti niiden tullessa saataville. Nesteytetyn maakaasun (LNG) käyttö tulee vähentämään yrityksemme päästöjä samalla kun polttoaineen kilpailukykyinen hinta antaa meille arvokkaan kilpailuedun. Myös asiakkaamme ovat entistä kiinnostuneempia vähäpäästöisistä polttoainevaihtoehdoista, kertoo Huhtala Logistics Oy:n toimitusjohtaja Tero Mattila.

Tankkausaseman osoite on Piirturinväylä 1, Seinäjoki.

 

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN ILMAINEN UUTISKIRJE //

1 KOMMENTTI

  1. Kaasukäyttöisiltä autoilta perittyä käyttövoimaveroa tulee alentaa samoin kuin dieselkäyttöisten. Molemmat ovat nykyään vähempipäästöisiä kuin bensiinikäyttöiset.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here