Gasumilla Ruotsissa jo 23 kaasutankkausasemaa

Energiayhtiö Gasum avaa maaliskuussa 2024 uuden tankkausaseman Ruotsin Vänersborgiin. Tankkausasema toteutuu Gasumin and logistiikkayhtiö Centralenin yhteistyön myötä. Gasum vastaa tankkausasemaverkostonsa laajentamisella biokaasun kasvavaan pohjoismaiseen kysyntään.

Gasumin uusin tankkausasema aukeaa 11.3.2024. Asema tarjoaa sekä raskaan kaluston että henkilöautojen käyttöön nesteytettyä ja paineistettua biokaasua (LBG/CBG) ja maakaasua (LNG/CNG) ja on Gasumin 23. asema Ruotsissa.

“Asema sijaitsee Vänersborgissa eurooppatie E45:n varrella liikenteen solmukohdassa, josta on yhteys sekä E6-tielle länteen että E20-tielle itään. Uusi asema parantaakin merkittävästi biokaasua polttoaineenaan käyttävän logistiikan liikenneyhteyksiä Ruotsin sisäosista ja länsirannikolta Norjaan”, sanoo Gasumin Ruotsin liikenteen liiketoiminnasta vastaava johtaja Sharareh Edström.

Asema on perustettu yhteistyössä Gasumin asiakkaan Centralenin kanssa Centralenin tontille, joka sijaitsee kaupungin keskustan ulkopuolella. Centralen on logistiikkayhtiö, jonka omistaa 70 kuljetustoimijaa, joiden yhteenlaskettu kalusto koostuu 220 raskaasta ajoneuvosta. Centralen kuuluu TRB-konserniin, joka on Gasumin pitkäaikainen kumppani.

Uusi asema sijaitsee osoitteessa Dubbgatan 10.

Lue myös

Maailman pohjoisin kaasuntankkausasema tulossa Rovaniemelle

Gasumin uusin ja Lapin ensimmäinen tankkausasema Keminmaalla auki

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //  

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän