Lappeenrantaan tulossa toinen kaasutankkausasema

Gasum laajentaa jakeluverkostoaan Kaakkois-Suomessa avaamalla toisen kaasutankkausaseman Lappeenrantaan. Aseman rakennustyöt ovat alkaneet joulukuussa, ja uuden tankkausaseman on tarkoitus valmistua arviolta maalis-huhtikuussa 2021, todetaan Gasumin tiedotteessa.

Asema avataan Kaakkois-Suomen yhden tärkeimmän valtatien eli kuutostien varteen, jolloin se palvelee erinomaisesti ohikulkevaa liikennettä.

Tankkausasema palvelee samalla sekä raskasta liikennettä että henkilöliikenteen kaasuautoja tarjoamalla sekä nesteytettyä maa- ja biokaasua (LNG/LBG) että paineistettua maa- ja biokaasua (CNG/CBG).

Gasum kehittää määrätietoisesti kaasun jakeluverkostoa sekä Suomessa että muissa Pohjoismaissa. Laaja raskaan liikenteen asemaverkosto tukee logistiikkayrityksiä saavuttamaan raskaan liikenteen kansalliset ja globaalit päästövähennystavoitteet.

Vaihtoehtoisten polttoaineratkaisujen kysyntä on kasvanut, mikä on huomioitu myös Suomen valtion tasolla.

Esimerkiksi joulukuussa voimaan astuva hankintatuki tulee lisäämään ympäristöystävällisten polttoaineiden käyttöönottoa Suomen liikenteen päästötavoitteiden saavuttamiseksi. Hankintatukea myöntää Liikenne- ja viestintävirasto Traficom yrityksille, jotka hankkivat tai vuokraavat kaasukäyttöisen kuorma-auton.

Lappeenrannan uusi kaasutankkausasema avataan maalis-huhtikuussa 2021 osoitteeseen Hirsimäenkatu 4.

Gasumilla on jo aiemmin avattu henkilöautoja palveleva kaasutankkausasema Lappeenrannan Tykissä osoitteessa Simolantie 15.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Hyvä kysymys!