Lahden Caravan-messut ja 20-vuotisjuhlat siirtyvät ensi vuoteen

Matkailuajoneuvoalan valtakunnallinen kattojärjestö Matkailuajoneuvotuojat ry siirtää Lahden Caravan-messut ensi vuoteen.

Päätöksen syynä ovat pitkittyneen koronaepidemian aiheuttamat tuotantovaikeudet, joiden vuoksi valtaosaa uusista matkailuajoneuvomalleista ei ehditä saada esille Lahteen syyskuussa.

Lahden Messujen ja Matkailuajoneuvotuojat ry:n yhteistyössä toteuttama Suomen suurin matkailuajoneuvotapahtuma järjestetään Lahden Messukeskuksessa seuraavan kerran syyskuussa 2022. Tuolloin juhlitaan myös suositun tapahtuman 20-vuotista taivalta.

Matkailuajoneuvotuojat ry:n puheenjohtaja Tom Sågbomin mukaan ala teki kaikkensa sen eteen, että messut olisi saatu järjestettyä Lahdessa tänä vuonna.

– Meillä koko toimialalla oli yhteinen tavoite ja halu järjestää upeat messut tälle syksylle ja halusimme tarjota messuille tulijoille vain parasta. Nyt se ei olisi onnistunut monien merkkien, mallien ja uutuuksien jäädessä pois messuilta tuotantovaikeuksien vuoksi. Siksi suuntaamme katseemme jo ensi vuoteen 20-vuotisjuhlien merkeissä, sanoo Sågbom.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here