Kian sähköinen Soul tulee Suomeen kahtena eri versiona — halvempi versio maksaa alle 38 000 €

Uusi Kia e-Soul tulee saatavana Suomeen kahdella eri akustolla, joista suurempi 64 kWh riittää yhdellä latauksella energiaa 204 hv tuottavalle sähkömoottorille 452 kilometrin matkalle.

e-Soul on tarjolla myös pienemmällä 39,2 kWh akustolla. Tämä tuottaa sähkömoottorille tehoa 136 hv mahdollistaen jopa 277 kilometrin toimintamatkan.

Uusi 4 195 mm pitkä e-Soul on 55 mm edeltäjäänsä pidempi, ja siinä on 30 mm pidempi akseliväli.
Autossa on 17-tuumaiset kevytmetallivanteet. Freestyle-varustetasossa on vakiona pyöräkoteloiden kaaret, metalliset ovien kynnyslistat sekä keulan alleajosuoja.

Uudessa e-Soulissa on energiaa säästäviä ominaisuuksia, jotka pidentävät sen toimintasädettä – esimerkiksi matkustamon ilmalämpöpumppu, joka hyödyntää moottorin lämpöä.

Näin asiat olivat runsaat kaksi vuotta sitten.

Yksin ajaessa sähkön kulutusta voi pienentää hyödyntämällä auton ilmastointijärjestelmää, joka ohjaa ilmastoinnin vain kuljettajan puolelle, vaikka matkustamon kaikki ilmanvaihtoventtiilit olisivat auki.

Kia e-Soulissa on vakiona älykäs jarrutusenergian talteenottojärjestelmä. Sitä käytetään ohjauspyörän takana olevilla siivekkeillä tai kuljettaja voi halutessaan jättää toiminnan automaatikan hoidettavaksi.

Uusi Kia Soul saapuu Eurooppaan ainoastaan sähköisenä versiona. Auto on varustettu Kian seitsemän vuoden tehdastakuulla, joka kattaa myös akuston.

Kia e-Soulin hinnat alkavat Suomessa 37 990 eurosta 39,2 kWh akustolla. Suuremmalla 64 kWh akustolla varustetun e-Soulin hinnat alkavat 42 990 eurosta.

Katso tästä muita Kia-juttuja.

Uusi e-Soul-mallisto koostuu neljästä eri varustetasosta: Groove, Electro, Supreme ja Freestyle.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN ILMAINEN UUTISKIRJE //  

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here