Kempower tuo NACS-standardin tuotevalikoimaansa Pohjois-Amerikassa

Sähköajoneuvojen pikalatausratkaisuja valmistava Kempower lisää Pohjois-Amerikan latausstandardin (NACS) mukaisen latausliittimen yhtiön tuotevalikoimaan.

NACS-liitin on standardoitu pistoke- ja pistorasiakonfiguraatio, joka on suunniteltu erityisesti Pohjois-Amerikan sähköautojen latausinfralle.

”NACS-liittimen käyttöönotto Pohjois-Amerikan markkinoilla on merkittävä askel kohti yhä vahvempaa ja toimivampaa sähköajoneuvojen latausinfraa”, sanoo Kempowerin toimitusjohtaja Tomi Ristimäki.

”Standardi parantaa ja yksinkertaistaa sähköautoilijoiden latauskokemusta, edesauttaa latausinfran laajentumista ja nopeuttaa liikenteen sähköistymistä. Tämä osaltaan edistää kestäviä liikennemuotoja ja päästöjen vähentämistä”, lisää Ristimäki.

Kempower tarjoaa nyt NACS-liittimen osana tuotevalikoimaansa tukeakseen eri ajoneuvovalmistajien siirtymistä NACS-latausstandardiin Pohjois-Amerikassa.

NACS-liitin on standardoitu pistoke- ja pistorasiakonfiguraatio, joka on suunniteltu erityisesti Pohjois-Amerikan sähköautojen latausinfralle. Se toimii ajoneuvon ja latausratkaisun rajapinnassa, helpottaen sähkön siirtoa auton akun lataamiseksi.

NACS-liitin on yleensä tietyn muotoinen, kokoinen ja sisältää tietyn konfiguraation, joka on räätälöity vastaamaan Pohjois-Amerikan sähköajoneuvojen ja latausinfran vaatimuksia. NACS -standardia noudattamalla valmistajat voivat kehittää latausasemia ja ajoneuvoja, jotka ovat yhteensopivia NACS-liittimen kanssa, edistäen latauksen saatavuutta.

NACS-liittimen käyttöönoton tavoitteena on tehostaa sähköajoneuvojen latausprosessia luomalla yhtenäinen standardi eri latausverkostoille ja valmistajille.

”NACS-standardoinnin ansiosta sähköautoilijat voivat helposti käyttää latausasemia riippumatta auton merkistä tai tyypistä. Tämä on erinomainen vaihtoehto nykyisille ja tuleville asiakkaillemme”, sanoo Jed Routh, Kempowerin Pohjois-Amerikan tuotetarjoomasta ja markkinoista vastaava johtaja.

Lue myös

Kempowerin Yhdysvaltalaisiin latausasemiin Teslan latausstandardi

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //  

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän